Cum a reacționat Marian Oprisan după ce a pierdut Consiliul Județean Vrancea. Acesta era cel mai vechi baron PSD si a fost presedintele Consiliul Județean Vrancea timp de aproape 20 de ani.

“Dragii mei vrânceni. Vă mulțumesc din suflet, tuturor! Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat. Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Oprisan spune că pentru el lupta continuă. “Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia. Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, încheie acesta.

Baronul PSD a pierdut în fața candidatului comun al PNL si USR PLUS, Cătălin Dumitru Toma.

Leave a comment

Lasă un răspuns