Stefan Gheorghe

Ștefan Gheorghe este, din 2016, singurul consilier local independent din sectorul 5 al Capitalei. El este membru în două comisii: Privatizare, comerț, protecția consumatorului, relația cu patronatului și sindicatele și Cultură, culte, minorități naționale și direcție învățământ.

Gheorghe Ștefan este, însă, un om din sistem. Bărbatul este angajat la Primăria sectorului 5 cel puțin din anul 2010, după cum atestă declarațiile de avere și de interese depuse. În perioada 2010 – 2014, el a ocupat funcția de referent. Ulteror, în intervalul 2014 – 2016, omul a fost inspector în cadrul Direcției Învățământ și Relații Comunitare.

După ce a devenit consilier local în sectorul 5, soția sa, Gheorghe Nina, a fost angajată în cadrul aceleiași primării. Femeia a ajuns consilier în cadrul companiei Amenajare Edilitară și Salubrizare SA. Acționariatul companiei este format din Consiliul local al sectorului 5 și Administrația Domeniului Public București sector 5.

Potrivit declarației de avere, în anul 2019, Ștefan Gheorghe a câștigat circa 90.000 de lei. Bărbatul a încasat 40.000 de lei de la Amenajare Edilitară și Salubrizare SA. El a mai primit  13.000 de lei din indemnizația de consilier local. Gheorghe Ștefan a mai primit circa 10.000 de lei din ajutorul de handicap, plătit de DGASPC.

Pe de altă parte, soția sa a câștigat anul trecut 25.000 de lei ca angajat al firmei SC Primo Prod.

Ștefan Gheorghe este manager în științe economice. Bărbatul nu deține case, terenuri, mașini sau alte bunuri de valoare.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.