Baronul Marian Oprișan și-a pierdut scaunul. Prima reacție după eșecul de la alegeri
Baronul Marian Oprișan și-a pierdut scaunul. Prima reacție după eșecul de la alegeri

Marian Oprișan a pierdut scaunul de președinte al Consiliului Județean Vrancea, în urma scrutinului de duminică. Candidatul comun al PNL și USR PLUS, Cătălin Dumitru Toma, este cel care a câștigat funcția în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020. Oprișan deținea funcția de aproape 20 de ani, fusese ales pe sistemul vechi, adică prin votul consilierilor locali și nu al populației și era considerat ultimul baron „cu vază” al PSD.

Marian Oprișan spune că are “sufletul împăcat” după alegerile locale 2020, în urma cărora a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, pe care o deținea de aproape 20 de ani.

Marian Oprișan a pierdut.  “Lupta continuă” a scris pe Facebook Marian Oprișan, după publicarea rezultatelor alegerilor locale din Vrancea.

„Dragii mei vrânceni,

Vă mulțumesc din suflet, tuturor!

Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat.

Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.

Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.

Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul postat pe Facebook de Marian Oprișan.

Leave a comment

Lasă un răspuns