alexandru rafila
alexandru rafila

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că în acest moment nu are în proiect candidatura la preşedinţia României. El susține însă că dacă PSD va considera că ar putea fi candidat, nu ar avea „nicio problemă legată de o astfel de decizie”.

„Candidatura la prezidenţiale din partea PSD, a spus foarte clar domnul preşedinte Ciolacu, va fi pe bază de competiţie. Eu nu am în momentul de faţă un astfel de proiect, rămâne de văzut care va fi decizia la nivel politic, eu servesc acest partid. Dacă PSD consideră că eu aş putea să fiu unul dintre candidaţii potenţiali, nu am nicio problemă legată de o astfel de decizie, dar eu cred că trebuie să fim echilibraţi, să aşteptăm timpul să treacă”, a spus Alexandru Rafila, miercuri seară, într-o emisiune la Antena 3.

El a mai spus că este sigur că actuala coaliţie va rezista pentru că nu crede că există „altă formulă echilibrată într-o situaţie de criză economică majoră globală”, iar diversele scenarii care sunt lansate pe piaţă sunt „pure speculaţii”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *