alin stoica

Prefectul Capitalei Alin Stoica afirmă că USR PLUS – PNL – UDMR este singura alianţă care poate moderniza România şi speră ca această coaliţie să revină la guvernare, în scurt timp, cu un nou premier.

Alin Stoica a declarat că, în calitate de prefect, a încercat să facă ce a crezut că este mai bine pentru cetăţeni.

„Am încercat în aceste 6 luni să fac ce am crezut că este mai bine pentru cetăţeni, într-o perioadă destul de dificilă. A fost şi prima mea experienţă în administraţia publică, o experienţă care m-a făcut să învăţ lucruri noi şi care m-a pus în postura de a face lucruri pentru comunitate. Am făcut şi greşeli, pe care am încercat – şi sper că am reuşit – să le repar în cel mai scurt timp”, a declarat Alin Stoica.

„Am cunoscut mulţi oameni noi, cei mai mulţi foarte bine intenţionaţi. Funcţionari care merită mai mult şi un mediu de lucru care trebuie schimbat, dar şi oameni politici care înţeleg necesitatea modernizării României. Sunt în continuare convins că singura alianţă care poate moderniza România este USR PLUS – PNL – UDMR şi de aceea sper că vom reveni la guvernare în scurt timp, cu un nou premier”, a scris Alin Stoica pe Facebook.

Prefectul municipiului Bucureşti, Alin Stoica, şi prefecţi din alte 13 judeţe au fost eliberaţi din funcţie prin hotărâri adoptate în şedinţa de joi a Guvernului.

Subprefectul municipiului București, Florela-Antonela Ghiță, este înlocuitoarea lui Alin Stoica în funcția de prefect al Capitalei, potrivit unui ordin de 9 septembrie, al Ministerului Afacerilor Interne, semnat de ministrul Lucian Bode. Numirea acesteia în funcție vine la câteva ore după ce Florin Cîțu a demis prin Hotarâre de Guvern toți prefecții și subprefecții USR-PLUS.

”Sunt în continuare convins că singura alianţă care poate moderniza România este USR PLUS – PNL – UDMR şi de aceea sper că vom reveni la guvernare în scurt timp, cu un nou premier”, a scris Alin Stoica pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *