Florin Cîțu se crede „Superman” într-un clip publicat de acesta pe Instagram
Florin Cîțu se crede „Superman” într-un clip publicat de acesta pe Instagram

Premierul Florin Cîțu a publicat pe contul personal de Instagram, prin funcția Stories, un videoclip din filmul „Superman Returns” (Superman Revine), în care eroul principal este interpretat de actorul Brandon Routh. Însă fața acestuia a fost înlocuită de cea a lui Florin Cîțu.

Videoclipul postat de Florin Cîțu pe rețeaua socială este însoțit de textul „Tehnologia asta” și îl arată pe „The Man of Steel” în anumite secvențe cum zboară și oprește un avion din cădere.

Cabinetul Cîțu este vizat de o moțiune de cenzură depusă de USR PLUS și AUR, motivată de demisia unui al doilea ministru USR PLUS, Stelian Ion, și neînțelegerile din cadrul coaliției de guvernare privind Programul de investiții „Anghel Saligny” dar și de neimplementarea reformelor asumate.

Florin Cîțu candidează pentru șefia PNL, contracandidat fiind Ludovic Orban, actualul președinte al liberalilor.

USR PLUS a transmis, într-un comunicat de presă, că premierul Florin Cîțu a semnat demisiile secretarilor de stat numiți de formațiunea politică, indiferent dacă erau sau nu membri de partid, „pentru a-și pune activul de partid în guvern”.

Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat că noi decizii privind demiterea unor secretari de stat susţinuţi de USR PLUS urmează să fie publicate joi în Monitorul Oficial, având în vedere că o parte dintre aceştia au fost omişi.

„Erau mai mulți. Sunt şi alte decizii care vor fi publicate în cursul zilei de astăzi, care vor corecta această problemă. (…) Erau şi la Ministerul Sănătăţii, şi la Ministerul Investiţiilor, pentru că colegii mei care au făcut nu ştiau exact”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîţu a declarat că proiectele pe care le gestionau aceştia nu vor înregistra întârzieri, deoarece vor fi preluate de alţi secretari de stat.

„Toate proiectele merg mai departe. Atribuţiile au fost preluate de alţi secretari de stat şi mergem mai departe”, a mai spus el.

Urmărește pe Instagram clipul lui Cîțu

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *