fratii tate 1

Dosarul fraților Andrew și Tristan Tate ajunge din nou pe masa magistraților Curții de Apel București (CAB). Contestația împotriva deciziei prin care s-a dispus prelungirea arestării preventive a fraților Tate și a celor două românce care le-ar fi fost complice, dispusă de Tribunalul București în data de 20 ianuarie, se judecă miercuri dimineață la CAB.

Frații Andrew și Tristan Tate au plecat de la Curtea de Apel București, miercuri, în jurul orei 12:00.

Judecătorii au rămas în pronunțare în cazul contestației depuse de cei doi milionari britanici privind prelungirea arestului preventiv.

Frații Tate vor cu orice preț să scape din arestul preventiv. În acest sens au angajat-o pe celebra avocată Tina Glandian. Ea a reprezentat în instanţă mai multe celebrități americane, între care Mike Tyson și Chris Brown, scrie Gândul.

„Tina Glandian a venit să se alăture echipei noastre. Noi am alcătuit o echipă globală, având în vedere dimensiunea globală a acestui caz.

Avem încredere completă în sistemul judiciar din România că va oferi o anchetă onestă și corectă, dar am alcătuit o echipă foarte conjugată, care funcționează ca un mecanism bine uns”, a spus Mateea Petrescu, director de comunicare în cazul Tate.

Tina Glandian este cunoscută drept „avocata vedetelor” din SUA.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *