Aproape toată armata rusă a fost comasată la granița cu Ucraina.
Aproape toată armata rusă a fost comasată la granița cu Ucraina.

Aproape toată armata rusă a fost comasată la granița cu Ucraina și a pătruns apoi în țară. 95% din capacitatea de luptă a fost folosită în războiul cu Ucraina, susține un expert militar, iar de la începutul invaziei armata rusă a tras peste 600 de rachete.

În ultimele zile, au avut loc noi lupte în Herson și Mikolaiv, forțele ruse încercând, în continuare, să încercuiască Kievul, Harkovul, Cernihiv și Mariupol, după a explicat un oficial din Apărarea SUA, citat de CNN și B1TV

Trupele rusești ar fi fost întâmpinate cu o puternică rezistență în Ucraina, iar trupele rusești nu au reușit încă să încercuiască orașele mari precum Kievul, Harkovul, Cernihiv și Mariupol.

Noi bombardamente au vizat orașul Mikolaev

În cursul dimineții de luni, noi bombardamente au vizat orașul Mikolaev, aflat în sudul Ucrainei. Informațiile au apărut în presa locală, iar potrivit acestora atacurile ar fi avut loc în jurul orei 05:00.

Imaginile ar fi fost surprinse și de unul dintre reporterii New York Times, Michael Schwirtz, și par să arate cum cerul nopții este luminat de o serie de explozii. Jurnalistul a scris pe Twitter că bombardamentele par să fie concentrate la periferia de est a orașului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *