131609351 2936922599862224 8782546327163072758 n

AUR (Alianța pentru Unirea Românilor a atacat la Curtea Constituțională) hotărârea Camerei Deputaților prin care Ludovic Orban a fost ales președinte al forului. Judecătorii CCR au stabilit termenul la care vor la în discuție sesizarea pe 14 ianuarie.

„Protestăm faţă de felul în care a fost numită conducerea Camerei noaptea trecută, la 2 noaptea, fiind nişte grave abuzuri, uzurpând nişte calităţi oficiale. Noi aveam preşedintele Camerei Deputaţilor, decanul de vârstă care a declarat şedinţa închisă. Conform regulamentului, trebuia convocată o nouă şedinţă. Acest lucru nu s-a întâmplat. Grupul nostru parlamentar nu a mai fost convocat”, a declarat președintele AUR, George Simion, potrivit Digi 24.

Liderii AUR au întârziat la negocierile de la Cotroceni pentru că s-au plimbat, a declarat avocata Diana Șoșoacă, viitor senator. De asemenea, viitorul senator de AUR a spus că fost obligată să poarte masca măcar pe gură.

La plecarea de la Cotroceni, George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), a spus că i-a dat președintelui Klaus Iohannis „o hartă a României mari, de la Nistru până la Tisa, cum ne-a lăsat-o Eminescu”, dar și „o hartă a vegetației cu foarte multe păduri”.

AUR, după ce a întârziat la întâlnirea cu Iohannis: „Ne-am plimbat”

La rândul ei, avocata Diana Șoșoacă a spus că delegația a întârziat la discuții pentru că s-a plimbat, „ca să se relaxeze”. De asemenea, aceasta a precizat că a refuzat să poarte masca la întâlnirea cu Klaus Iohannis, dar a fost obligată să o pună măcar pe gură.

Diana Șoșoacă de la AUR a spus și că și-a dat masca jos la finalul întâlnirii cu șeful statului.

„Am respectat protocolul, mi s-a spus că nu pot intra fără mască, am arătat adeverința, m-au rugat să o pun măcar pe gură, am ținut-o pe gură. La finalul întâlnirii cu președintele, înainte de a ne despărți, mi-am dat jos masca. După, am ieșit fără mască”, a povestit Șoșoacă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *