Avocata Laura Vicol, șefa Comisiei Juridice, contestată de USR pentru că ar fi apărat interlopi. „Sunt un om drept, echilibrat și cu un raționament”
Avocata Laura Vicol, șefa Comisiei Juridice, contestată de USR pentru că ar fi apărat interlopi. „Sunt un om drept, echilibrat și cu un raționament”

Laura Vicol, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, este contestată de USR pentru că a fost avocata mai multor persoane controversate. Ea este una dintre numirile făcute imediat ce guvernul condus de Nicolae Ciucă a fost învestit.

Laura Vicol, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților:

„Mi-am dorit să intru în politică și să fiu alături de o echipă minunată și să construiesc lucruri și să fiu avocatul românilor în Parlament.Referitor la aceste stenograme, sunt plângeri făcute pe ele. Cu siguranță voi spune absolut tot ce s-a întâmplat acolo, pentru că sunt doar alegații. Sunt total scoase din context. Sub nicio formă nu se pune…cine mă cunoaște, știe. Nu am cum să fiu subordonată nimănui”, spune Laura Vicol, potrivit Digi 24.

„Sunt un om împotriva abuzurilor. Nu m-am schimbat, am același sistem de valori. Nu mă voi schimba niciodată. Sunt un om drept, echilibrat și cu un raționament, spun eu, sănătos.Faptul că cei din USR înțeleg să-și scoată castanele din foc cu mâna mea, acuzându-mă pe mine, ca avocat și ca femeie, este deranjant”, spune Laura Vicol.

USR: E o putere extrem de mare în mâna doamnei Vicol

Andrei Lupu, deputat al Comisiei Juridice din partea USR: „E de așteptat poziția doamnei Laura Vicol. Atunci când ești încolțit și apar tot felul de acuze, nu poți decât să strigi împotriva celor care ridică problemele, știind că nu ai cum să te aperi.Avem atâtea stenograme și apar din ce în ce mai multe.Avem și poziționări publice când dumneaei se pronunță împotriva DNA-ului, parchetelor din România”, spune deputatul.

„60% din legislația care ajunge să fie votată de Camera Deputaților ajunge în plen pentru că trece prin filtrul acestei comisii. Dacă această comisie pune «ștampila cu validat» pe un proiect, abia atunci ajunge un proiect să fie și votat de către deputați.Deci o putere extrem de mare în mâna doamnei Laura Vicol, o persoană cu privire la care cred că suspiciunile sunt mai mult decât întemeiate legate de trecutul dumneaei chestionabil”.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul