Image default
Actualitate

Barna crede că România nu și-a rezolvat problemele

Dan Barna crede că România nu și-a rezolvat încă problemele, chiar dacă PNL-ul este la putere. Președintele USR explică de ce partidul pe care îl conduce nu va vota Strategia Națională de Apărare.

“În mod inexplicabil, în Strategia Națională de Apărare a Țăriii, elaborată de CSAT și trimisă Parlamentului spre aprobare, corupția devine un fenomen secundar. E ca și cum o dată cu dispariția lui Liviu Dragnea din prim-plan toate problemele s-au rezolvat.”, declară Dan Barna.

Acesta le spune internauților că nu este suficient faptul că Liviu Dragnea a dispărut de pe scena politică. Mai mult, el expune problemele cu care țara noastră încă se confruntă. “Nu s-au rezolvat. Simplul fapt că acum la putere e PNL nu schimbă cu nimic datele problemei. România încă n-a reparat dezastrul legislativ din justiție lăsat în urmă de regimul Dragnea. Profiturile uriașe obținute din infracțiuni încă n-au fost recuperate. Cazurile de mare corupție anchetate de instituțiile abilitate sunt tot mai puține”, continuă Barna.

Dan Barna crede că, de fapt, fiecare partid și-a văzut interesul, chiar dacă România a trecut printr-o perioadă grea. “Asta în timp ce zilnic aflăm despre achiziții dubioase (care au loc chiar și în momente grele cum e apariția unei pandemii), despre conducte de bani publici scurși către clientela de partid și despre programe guvernamentale din care întotdeauna statul și românii pierd. Corupția rămâne unul dintre principalele obstacole în calea dezvoltării acestei țări. Refuzând să vedem asta, refuzăm realitatea.”, adaugă liderul USR.

După ce Barna și-a exprimat opinia despre actualele probleme ale țării, acesta a menționat că nu va vota Strategia Națională de Apărare în formă actuală.

Related posts

Liviu Dragnea, din nou la judecată: „Stau de 8 luni nevinovat la pușcărie”

Constantinescu Gabriel

S-a recuperat prejudiciul produs de Liviu Dragnea. Despre ce sumă este vorba

Constantinescu Gabriel

Liviu Dragnea e infectat cu coronavirus în penitenciar. Care este starea fostului lider al PSD

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment