Traian Băsescu îl atacă pe Marcel Vela. Declarațiile fostului președinte al României vin la scurt timp după moartea interlopului Emi Pian.

“Internele nu sunt instituţie de spectacol! Avid de imagine cu orice preţ, Ministrul de Interne, numitul Marcel Vela, proaspăt adus de la primăria Caransebeş confundă poliţia comunitară cu Poliţia Naţională. Ajuns la Bucureşti Marcel Vela a pus în mişcare resursele Poliţiei Naţionale şi ale Jandarmeriei crezând că asta îl ajută la repararea imaginii şifonate de eşecul pierderii controlului pandemiei de COVID – 19. Elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participle inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie.“, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Băsescu crede că lucrurile puteau fi rezolvate mult mai simplu. “Din păcate, chestorii şi generalii de la Interne n-au avut puterea să-i spună lui Vela că Ministerul de Interne nu este instituţie de spectacol nici pentru interlopi şi nici pentru populaţie. Erau suficienţi câţiva ofiţeri de poliţie introduşi în mulţime şi pe lângă cei apropiaţi mortului pentru a sesiza imediat orice risc. S-ar fi evitat umilirea poliţiei şi a jandarmeriei puse să participe îndure cu stoicism priveghiul unui interlop.”, continuă acesta.

Traian Băsescu îl atacă pe Marcel Vela (PNL) și îl ironizează pe acesta. “În regia lui Marcel Vela, moartea uni interlop a devenit eveniment national. Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru? PS – Vreau să cred că în seara aceasta nu va ieşi Marcel Vela îmbrăcat în “jacă” de aviator să ne spună că a avut informaţii că urma să fie o cuţităreală generală, drept pentru care a mobilizat puhoi de jandarmi, poliţişti şi mascaţi.”, încheie candidatul PMP la Primăria Municipiului București.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul