Cozmin Gușă ar putea fi șeful de campanie al lui Traian Băsescu
Actualitate

Cozmin Gușă, posibil șef de campanie al lui Traian Băsescu în cursa pentru fotoliul de primar general

Cozmin Gușă ar putea fi șeful de campanie al lui Traian Băsescu în cursa acestuia pentru Primăria Capitalei. Un asemenea scenariu a mai avut loc în anul 2004 iar acum pare că se repetă, scrie comisarul.ro.

Cozmin Gușă, șef de campanie al lui Traian Băsescu, este o informație care circulă deocamdată pe surse. Și stârnește deja rumoare. Gușă a condus în 2004 campania prezidențială a fostului președinte, care l-a învins atunci pe Adrian Năstase. Omul care-l impusese pe Gușă șef peste PSD, din postura de secretar general.

Gușă și Băsescu ar fi îngropat securea războiului anul trecut, când actualul europarlamentar a acceptat să participe la o emisiune moderată de fostul așa-zis patron al defunctei Realitatea TV, relatează publicația online comisarul.ro.

La scurt timp după alegerile parlamentare din 2004, după de Cozmin Gușă a ajuns deputat pe listele fostului PD, relațiile dintre cei doi s-au deteriorat, pe fondul nemulțumirilor lui Gușă. Care a și demisionat din PD fondând PIN împreună cu Lavinia Șandru, fosta soție a condamnatului Darius Vâlcov.

De-a lungul anilor care-au urmat ruperii relației, între cei doi s-au spus lucruri grele. Însă, în mod ciudat, la confruntarea dintre Băsescu și Geoană, din 2009, Gușă era în staff-ul lui Geoană… Nimeni n-a aflat, nici până în ziua de astăzi, cine i-a furnizat lui Băsescu glonțul de argint cu care l-a doborât pe „Mihaela dragostea mea”…, arată sursa citată.

Related posts

Firea cere Guvernului 98 milioane de euro pentru a achita o datorie a PMB

Alina Angelescu

Cozmin Gușă cere ancheta DNA în scandalul testelor fals-pozitive de la CFR Cluj, după investigațiile „Lumea Politică”: „Trio de “succes” implicat, HREBENCIUC-ROTARU-REGINA MARIA”

Constantinescu Gabriel

Traian Băsescu, despre numirile controversate de procurori: Klaus Iohannis și-a asumat întreaga responsabilitate. Fostul președinte al României a recunoscut că a făcut un troc politic pentru un procuror

Constantinescu Gabriel

Traian Băsescu avertizează: „trebuie să ne pregătim de autodistrugere”. La ce s-a referit fostul președinte al României

Constantinescu Gabriel

Lupte cu topoare în timpul conferinței de presă susținută de Băluță

Alina Angelescu

2 comments

Traian Băsescu ar obține 24% din preferințele electoratului în Capitală 12 august 2020 at 23:44

[…] Cozmin Gușă, posibil șef de campanie al… […]

Reply
Candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei pericol pentru liberali 14 august 2020 at 14:14

[…] DE EXPRIMARE, prin binecunoscuta și rușinoasa operațiune de MILUIRE A PRESEI” a scris Cozmin Gușă pe contul său de […]

Reply

Leave a Comment