Actualitate

Băsescu speculează că în 3 luni prețurile o vor lua razna

Traian Băsescu speculează că în 3 luni prețurile o vor lua razna. Fostul presedinte al României nu vede o situație tocmai bună a țării noastre dacă PNL si PSD rămân la putere.

„Dacă nu vă amintiți, nu-i nimic …Ca fost președinte, mă uit la țara mea, la țara ta. O văd sfâșiată de două bande de tâlhari politici care au un singur obiectiv: să vă facă să-i votați. Unii au devenit generoși și din banii care nu există măresc pensiile cu 40 la sută, măresc salariile profesorilor, finanțează construcții de catedrale împingând țara către faliment și izolare financiară. Alții tâlhari, grăbiți să le obțină votul înainte de a se vedea și înțelege dezastrul din sănătate și din economie, îi împing pe români în restaurante, în școli, la urne, locuri ideale pentru ca plămânii să fie umpluți de spuma virusului ucigaș sars-cov–2. În spatele tâlharilor politici, hoarde de români mobilizați prin manipularea televiziunilor bine plătite de ambele tabere, scrâșnesc din dinți, strâng pumnii și se bat să aducă voturi pentru “partidul lor”.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Băsescu speculează o criză economică. „Peste câteva săptămâni, când unii vor fi în spital şi alții la ATI, peste 3 luni când preturile o vor lua razna iar inflația vă va înjumătăți veniturile, peste 6 – 8 luni când leul va fi tot mai mic şi nu vă veți putea plăti ratele la bănci, peste 10 – 12 luni când unii vor fi în șomaj iar alții nu vor avea ce pune pe masa, să vă amintiți dragi români că azi sunteți mândri de voi susținând cu patimă nişte tâlhari politici. Atunci şi unii şi alţii vă vor spune că este criză, ca şi cum azi n-ar şti că vine o criză crâncenă.”, continuă acesta explicațiile.

„O să vă fie cumplit de greu”

Fostul presedinte anunță că românilor le va fi cumplit de greu. „Dragi români, vă rog să nu vă îngrijoraţi pentru cele două bande de tâlhari politici. Când vouă o să vă fie cumplit de greu, lor o să le fie bine. Vă vor spune cum vă salvează ei din criza pe care azi tot ei o adâncesc. Îmi amintesc despre dublarea pensiilor în 2008 când începea criza iar unuia îi duduia economia în cap. Voi nu vă amintiţi? Dacă nu vă amintiţi, nu-i nimic …”, încheie el.

 

Related posts

Firea cere Guvernului 98 milioane de euro pentru a achita o datorie a PMB

Alina Angelescu

Va fi o „babilonie” după alegerile din București, crede Victor Ponta. Argumentele liderului Pro România

Constantinescu Gabriel

Olguța Vasilescu îl critică pe Băsescu

Alina Angelescu

Ponta este supărat că îi sunt tăiate bannerele electorale

Alina Angelescu

Firea spune despre ea că a fost timp de 4 ani de zile cea mai controlată persoană publică

Alina Angelescu

Andrei Caramitru, reacție vehementă după „panaramele” lui Nicușor Dan: „Niște țațe nebune și tupeiste, centuriste frustrate, niște vagaboande”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment