Image default
Actualitate

Secretarul general adjunct al Guvernului a pus muncitorii la treabă

Secretarul general adjunct al Guvernului a pus muncitorii la treabă. Cristi Barbu a auzit că au apărut informați potrivit cărora nu se lucrează la DN6. El a luat atitudine si a mers să discute cu muncitorii.

“Au apărut informații în spațiul public potrivit cărora nu se lucrează la DN 6. Eu astăzi vă demonstrez contrariul. Eu nu vin cu promisiuni, eu vin cu fapte concrete. Oameni buni, nu vreau sa mai atac pe nimeni, de acum vorbim pe probe și fapte, nu pe vorbe. Îmi doresc schimbarea județului și asta o să se întâmple. Bineînțeles că am nevoie de concursul și încrederea dumneavoastră. Va aștept la vot duminică, să facem schimbarea. TELEORMANUL în care se poate.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Oamenii au răspuns pozitiv la inițiativa lui Cristi Barbu. “Te cunosc de ani de zile! Niciodata nu ai promis ceva fara sa te tii de cuvant! Rar oameni ca tine!SUCCES!”, spune unul dintre internauți. Un alt urmăritor al său îi urează succes în continuare. “Mult succes. Mereu vor incerca sa puna piedici celor care vor sa faca cu adevarat ceva pentru oameni. Mult succes si mergeti inainte orice ar fi. Oamenii ar trebui sa deschida putin ochii ca nu numai buzunarul conteaza ci si ceea ce trebuie facut. Felicitari.”

Cine este Cristi Barbu?

Cristi Barbu este unul dintre cei mai apropiați colaboratori liberali. Acesta a fost numit de către Ludovic Orban secretar general adjunct al Guvernului PNL. El a fost unul dintre oamenii cu care Ludovic Orban a început redresarea partidului. Cristi Barbu a intrat în politică în 2008 si a avut două mandate ca si primar al comunei Suhaia din Teleorman. Ca si primar a ridicat o biserică, o sală de sport, un teren sintetic, un dispensar, un cabinet stomatologic la norme europene. Tot el a renovat sediul primăriei si a înființat o echipă de fotbal.

Related posts

Ludovic Orban nu se teme de Avocatul Poporului, care a anunțat că atacă la Curtea Constituțională cele 25 de ordonanțe. „Nu e treaba Guvernului să stea să facă filosofie despre constituționalitate”

Constantinescu Gabriel

Marcel Ciolacu are deja un nou premier în locul lui Ludovic Orban. Trebuie să treacă mai întâi moțiunea de cenzură

Curtea Constituțională dezbate pe 24 februarie desemnarea lui Orban ca premier. Care e surpriza din Parlament

Constantinescu Gabriel

Salariul minim pe economie va fi majorat, dar nu se știe deocamdată cum, spune Ludovic Orban

Constantinescu Gabriel

Vosganian nu vrea stare de alertă pentru România

Alina Angelescu

Ludovic Orban ar trebui audiat în cazul fraudelor de la Unifarm cu măști și materiale sanitare. PSD și USR pregătesc asta

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment