Actualitate

Declarațiile de final de campanie electorală ale lui Nicusor Dan

Declarațiile de final de campanie electorală ale lui Nicusor Dan. Candidatul alianței PNL USR PLUS la Primăria Municipiului Bucuresti spune că ne mai despart câteva zile până când Noul Bucuresti poate deveni realitate.

„Noul București poate deveni realitate peste câteva zile, cu ajutorul vostru. Am prezentat în campania electorală acest proiect, un București care poate mai mult și care merită mai mult, și vreau să ne apucăm de treabă chiar din prima zi. Vom construi un București care să aibă un metrou de suprafață, mari parcări la intrările din oraș, un transport public modern și nepoluant, un sistem de semaforizare inteligent. Un București în care se respiră un aer mai curat, pentru că plantăm pomi, oprim asaltul asupra spațiilor verzi, strângem gunoaiele și combatem în mod activ arderile ilegale.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Nicusor Dan spune că în patru ani salariul mediu net poate ajunge chiar la 14000 euro. „Un București în care salariul mediu net poate ajunge la 1.400 de euro în patru ani de zile, fiindcă susținem tinerii antreprenori, digitalizăm și debirocratizăm relația cu mediul de afaceri, atragem fonduri europene. Un București de care să fim mândri și noi, bucureștenii, dar și toți românii. Acum e momentul pentru un nou început în București, pentru un Nou București. Acest Nou București e posibil dacă spunem STOP administrației Firea-PSD, al cărei mandat a fost un șir de eșecuri generate de corupție și incompetență. Actuala administrație lasă în urma ei un oraș mai aglomerat, mai murdar și mai poluat, fără apă caldă, fără locuri de parcare, fără investiții din fonduri europene și fără mari proiecte de dezvoltare.”, adaugă acesta.

Candidatul îndeamnă bucurestenii să vină la vot. „Veniți la vot și faceți istorie pentru Capitala României!”, încheie el.

Related posts

De ce a pierdut Firea în București, explică Tăriceanu. Ciolacu a lăsat-o să decidă

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan o acuză pe Gabriela Firea că a oprit plata banilor pentru persoanele cu handicap. Firea: „O nouă zi, un nou fake news”

Andrada Ionescu

Nicușor Dan a refuzat să semneze protocolul politic cu Vlad Voiculescu. Urmează negocieri, sondaje sau referendum pentru desemnarea candidatului unic la Primăria Capitalei

Constantinescu Gabriel

Andrei Caramitru, reacție vehementă după „panaramele” lui Nicușor Dan: „Niște țațe nebune și tupeiste, centuriste frustrate, niște vagaboande”

Constantinescu Gabriel

Adevărul despre Spitalul Metropolitan

Alina Angelescu

Gabriela Firea a găsit justificarea: a pierdut alegerile din cauza campaniei negative din online. „Vreau să văd caracatița”

Constantinescu Gabriel

1 comment

Rezultatele alegerilor locale 2020. Nicușor Dan a câștigat detașat 28 septembrie 2020 at 6:53

[…] Declarațiile de final de campanie electorală ale… […]

Reply

Leave a Comment