Blocul de dreapta îl susține pe Nicușor Dan în bătălia pentru Capitală
Blocul de dreapta îl susține pe Nicușor Dan în bătălia pentru Capitală

Blocul de dreapta care îl susține pe Nicușor Dan în bătălia pentru fotoliul de primar al Capitalei a lansat joi seară campania de strângere de semnături. Candidatul PNL-USR-PLUS a fost însoțit la acest eveniment de liderii organizațiilor de București ale PNL, USR și PLUS, respectiv Violeta Alexandru, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, dar și personalități culturale precum Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Claudiu Maier și Dragoș Pandele, și voluntari.

Nicușor Dan le-a mulțumit voluntarilor în discursul său din Piața Universității: „Vreau să mulțumesc voluntarilor pe care îi vedeți aici și care câteva săptămâni de acum încolo o să stea pe stradă și o să transmită mesajul nostru bucureștenilor începând cu strângerea de semnături pe care o lansăm în această seară”, arată Digi24.

Nicușor Dan a mulțumit „miilor de oameni care și acum 8 ani și acum 4 ani au strâns semnături pentru noi, care au donat bani pentru noi fără să ceară nimic în schimb, persoanelor fizice care și-au pus reputația în joc pentru proiectul pe care îl avem, artiști care au cântat sau au făcut lucruri gratuite pentru diversele campanii din această perioadă, pentru că de fapt nu este lupta noastră, este lupta unei întregi clase de oameni, de bucureșteni pentru care contează bunul-simț, pentru care contează profesionalismul, care vor să se simtă pur și simplu bine în orașul în care trăiesc și pentru care plătesc impozite”.

Blocul de dreapta îl susține pe Nicușor Dan. Candidatul a vorbit și despre proiectul său pentru Capitală: „Noul București înseamnă un oraș în care te miști mai bine, în care respiri mai bine, în care câștigi mai bine, noul București înseamnă un oraș în care administrația este parteneră cu cetățeanul, este parteneră cu mediul de afaceri, este parteneră cu salariații, este parteneră cu studenții, este parteneră cu persoanele în vârstă, este parteneră cu persoanele cu handicap, este parteneră cu bicicliștii, cu pietonii, cu conducătorii auto”.

Vlad Voiculescu: „Nicușor Dan va fi primar general, eu îi voi sta alături ca viceprimar”

„Sunt aici pentru că Bucureștiul oamenilor buni este Noul București pe care și-l dorește și Nicușor. Voi forma echipă cu Nicușor Dan. Am încredere în Nicușor Dan și în momentul ăsta avem – cu această înțelegere între USR PLUS și PNL, de susținere a unui candidat unic al dreptei – șansa de a șterge de pe harta Bucureștiului PSD și administrația Firea. Mai mult decât atât, acum poate începe o nouă eră. Acum e momentul să construim împreună. Nicușor Dan va fi primar general, eu îi voi sta alături ca viceprimar. Începe o nouă eră. O nouă eră a banului public, folosit în interesul cetățenilor, a banului public folosit transparent, a unei administrații profesioniste, în interesul cetățenilor” a spus Vlad Voiculescu.

Claudiu Năsui: „Unitatea dreptei va aduce schimbarea”

Claudiu Năsui, președintele USR București, a spus că unitatea dreptei este soluția pentru problemele bucureștenilor. „Am văzut un număr record de oameni care nu au apă caldă, am văzut un număr de record de chermeze în acești ultimi patru ani, am văzut companii municipale înființate numai pentru a drena mai bine banul public și a salariza activul de partid. Toate aceste lucruri trebuie să înceteze și de aceea USR PLUS și PNL s-au unit. Această unitate va aduce o schimbare și va aduce acel București de care avem nevoie ca să ne numim cu adevărat o capitală europeană”.

Violeta Alexandru: „Vă propunem un proiect serios, condus de Nicușor Dan”

La rândul său, Violeta Alexandru, președintele PNL București, a spus: „Știu că se poate. Se poate mult mai bine față de modul în care arată acum Bucureștiul. Se poate transparent, mult mai eficient, cu respect față de cetățeni. Se poate pentru că iubim acest oraș.” A continuat apoi: ”Vă propunem un proiect serios, condus de Nicușor Dan.” Violeta Alexandru a acuzat în discursul său PSD-ul ”că a adus cel mai bogat oraș al României în faliment.”

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul