Priveghiul interlopului Emi Pian, păzit de polițiști la ordinele șefilor spune Cosmin Andreica
Actualitate

Priveghiul interlopului Emi Pian, păzit de polițiști la ordinele șefilor. Polițiștii sunt frustrați și mâhniți, consideră liderul Europol

Priveghiul interlopului Emi Pian a generat frustrare și mâhnire din partea polițiștilor, a spus Cosmin Andreica, liderul sindicatului poliţiştilor „EUROPOL. Asta pentru că un număr impresionant de forțe de ordine au asistat la manifestare, nu s-au dat amenzi deși erau cu mult peste 50 de persoane, ba, mai mult, polițiștii le-au împărțit măști de protecție și dezinfectant.

Andreica a vorbit despre modul în care poliţiştii au acţionat la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, potrivit publicației Știri pe Surse.

„Ţin să vă mărturisesc că inclusiv pe grupurile de poliţişti a fost o mâhnire după ziua de ieri, a fost o frustrare şi a fost o revoltă din partea poliţiştilor. A fost inacceptabil să vedem acel „spectacol” în care zeci de membri ai forţelor de ordine n-au făcut altceva decât să asigure protecţia unei familii de interlopi. Ce încearcă autorităţile să transmită prin astfel de gesturi? Astăzi am văzut că autorităţile le-au pus la dispoziţie celor care participă la această ceremonie măşti şi dezinfectant, în condiţiile în care ei în continuare încalcă legea, fiind un număr mai mare de 50 de persoane la acel eveniment privat, aşa cum a fost el denumit. Noi suntem nemulţumiţi şi frustraţi de această atitudine, pentru că în momentul în care colegii noştri vor fi puşi în situaţia de a aplica legea, cetăţenii le vor arunca în faţă această acţiune”, a declarat Cosmin Andreica.

Priveghiul interlopului Emi Pian. Liderul sindicatului polițiștilor consideră că șefii Poliției Române au dispus măsurile de la priveghiul interlopului.

„Ştim că au fost interpretări referitoare la faptul că, fiind vorba despre o ceremonie şi despre o categorie din societate care are astfel de tradiţii, ar fi inoportun să se intervină pentru dispersarea mulţimii, în aşa fel încât să se limiteze numărul participanţilor la acel eveniment. Până la urmă, concluziile şi efectele acestei mulţimi, acestei aglomerări care a avut loc în aceste zile acolo, le vom vedea peste probabil două săptămâni, pentru că acolo a fost o adevărată bombă epidemiologică”, a explicat Andreica.

Liderul de sindicat a vorbit şi despre cazurile în care poliţiştii sunt intimidaţi sau ameninţaţi de clanurile interlope. Andreica a amintit despre un poliţist căruia i s-a incendiat locuinţa, alţi poliţişti cărăra li s-au dat foc autoturismelor personale şi alte exemple de intimidare.

„Aceste cazuri ar trebui să fie principala preocupare a structurilor din MAI pentru a găsi metodele necesare pentru a-i proteja. Pentru că altfel, vom vedea tot mai mulţi poliţişti care vor ceda în faţa acestei lupte de gherilă cu infractorii, cu traficanţii de carne vie, cu traficanţii de ţigări şi alte produse de contrabandă şi cu traficaţii de droguri, pentru că aceştia au foarte mulţi bani la dispoziţie şi mijloace de intimidare”, a conchis Cosmin Andreica.

Related posts

Aproape toată structura de furturi auto din București, desființată de coronavirus

Constantinescu Gabriel

Viceprimarul din Adjud, sărut pe gură cu un interlop, la o petrecere. Cum explică Leonardo Claudiu Cristea

Constantinescu Gabriel

Silviu Mototolea neagă orice fel de legătură cu interlopii: „Nu am absolut nicio legătură cu clanul Duduienior. Nu am fost certat vreodată cu legea”

Cătălin Predoiu spune că interlopii au ajuns la putere în vremea PSD. „Încearcă să penetreze structurile statului” arată ministrul justiției

Constantinescu Gabriel

Amenzile în starea de alertă. La ce valoare ajung și cum sunt aplicate pentru fiecare contravenție în parte

Constantinescu Gabriel

Oamenii trebuie să poarte masca la metrou și în autobuz. Jandarmii și polițiștii, la punctele de acces

Constantinescu Gabriel

1 comment

Polițiștii au păzit înmormântarea liderului clanului Duduianu 11 august 2020 at 14:18

[…] Polițiștii au păzit înmormântarea liderului clanului Duduianu, Emi Pian, ucis de un rival, iar un luptător din trupele de elită ale Poliției s-a revoltat în mod public din cauza protecției pe care șefii poliției le-o asigură clanurilor mafiote. „Am ajuns firma de pază a țiganilor” a scris polițistul din trupele de intervenție, „mascații” care au participat la sute de percheziții și acțiuni în mijlocul clanurilor de interlopi. […]

Reply

Leave a Comment