Bogdan Stanoevici a murit de COVID-19 a fost ministrul în Guvernul Ponta
Bogdan Stanoevici a murit de COVID-19 a fost ministrul în Guvernul Ponta

Bogdan Stanoevici a murit de COVID-19. Fost ministrul în Guvernul Ponta, Bogdan Stanoevici a fost internat mai bine de o lună la terapie intensivă.

Bogdan Stanoevici a murit de COVID-19 marți dimineață, la Institutul de cardiologie CC Iliescu, pentru că dezvoltase o serie de complicații din cauza coronavirusului.

Bogdan Stanoevici a fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Stanoevici spunea că virusul care provoacă COVID-19 a fost creat în laborator și lansat în mediul exterior.

În luna mai a anului trecut, Bogdan Stanoevici a participat la un protest împotriva măsurilor sanitare, alături de alți zeci de oameni. Acesta considera restricțiile autorităților drept inutile. Bogdan Stanoevici s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți la protest, relatează Digi24.

Totodată, Bogdan Stanoevici a refuzat să poate masca de protecție într-o conferință de presă susținută în luna noiembrie, motivând că este sănătos. „Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a spus Stanoevici.

Înainte alegerilor parlamentare din decembrie 2020, Bogdan Stanoevici susținea că virusul care provoacă COVID-19 a fost creat în laborator , iar “brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *