Image default
Actualitate

Bogdan Stanoevici a murit infectat cu COVID. Era internat la terapie intensivă din decembrie

Bogdan Stanoevici a murit de COVID-19. Fost ministrul în Guvernul Ponta, Bogdan Stanoevici a fost internat mai bine de o lună la terapie intensivă.

Bogdan Stanoevici a murit de COVID-19 marți dimineață, la Institutul de cardiologie CC Iliescu, pentru că dezvoltase o serie de complicații din cauza coronavirusului.

Bogdan Stanoevici a fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Stanoevici spunea că virusul care provoacă COVID-19 a fost creat în laborator și lansat în mediul exterior.

În luna mai a anului trecut, Bogdan Stanoevici a participat la un protest împotriva măsurilor sanitare, alături de alți zeci de oameni. Acesta considera restricțiile autorităților drept inutile. Bogdan Stanoevici s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți la protest, relatează Digi24.

Totodată, Bogdan Stanoevici a refuzat să poate masca de protecție într-o conferință de presă susținută în luna noiembrie, motivând că este sănătos. „Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a spus Stanoevici.

Înainte alegerilor parlamentare din decembrie 2020, Bogdan Stanoevici susținea că virusul care provoacă COVID-19 a fost creat în laborator , iar “brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”.

Related posts

PSD, despre campania de vaccinare: „Prioritar nu mai este cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher”

Andrada Ionescu

Nu este legal să porți mască afară iar amenzile vor fi ușor anulate de instanță. Argumentele avocatului Gheorghe Piperea

Constantinescu Gabriel

Cum a fost primit Klaus Iohannis în Republica Moldova

Andrada Ionescu

Leave a Comment