Image default
Actualitate

Marcel Ciolacu acuză #împărțirea tuturor funcțiilor posibile. „Totul la vedere și într-un dispreț total”

Împărțirea funcțiilor este prioritatea coaliției aflate acum la putere afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu. „Singurul obiectiv al CDR 2.0 este #împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid” afirmă Ciolacu.

Liderul PSD spune că schimbările în funcții, fără să se țină seama de performanță, au loc chiar și la nivelul școlilor. Până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS, acuză Ciolacu, potrivit Digi24.

„Singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid! Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Împărțirea funcțiilor. Social-democratul a postat și o fotografie cu un mesaj în care se menționează că directorul școlii dintr-o comună din Vaslui a fost schimbat, iar numirea unui nou director nu ar fi fost posibilă fără sprijinul liderului PNL, Nelu Tătaru.

„Totul la vedere și într-un dispreț total față de profesioniști, elevi și părinții care ies în fața școlilor închise să protesteze! Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români”, este concluzia avansată de Marcel Ciolacu.

Related posts

Adevărul despre împrumutul de 2 miliarde de euro la FMI pe care Ciolacu urma să îl facă

Alina Angelescu

Marcel Ciolacu: Mai mult ca sigur toată România va intra din nou în stare de urgenţă şi în carantină

Andrada Ionescu

Cum ajută social-democrații HoReCa

Alina Angelescu

Leave a Comment