Marcel Ciolacu, critici la adresa Guvernului Cîțu: „În prima săptămână au dat deja cinci țepe uriașe”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, critică, într-un mesaj publicat pe Facebook, prima săptămână de guvernare a Guvernului Cîțu, despre care spune că a dat „deja” cinci „țepe uriașe” românilor.

„În prima săptămână de guvernare, noua putere a dat deja cinci țepe uriașe românilor! După alegeri, tot ce era promisiune a devenit agresiune!”, scrie Marcel Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că măsurile luate sau anunțate de Guvern „sărăcesc” salariații, amână creșterile de pensii și „condamnă” IMM-urile și afecerile românești

„Guvernul Dreptei își bate joc de 5 milioane de pensionari

Anul trecut, PNL le dădea pensionarilor o majorare de doar 14% înaintea alegerilor și promitea că le va mări pensiile cu diferența până la 40% în 2021.

Realitatea lui Cîțu este că pensiile NU vor crește decât din septembrie, cu un procent infim, care nu acoperă majorările de prețuri la alimente, medicamente și utilități. V-au mințit, v-au păcălit!, a scris Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „Guvernul Dreptei sărăcește 5,5 milioane de salariați”

„Veniturile lucrătorilor din sectorul public îngheață în acest an. În sectorul privat, nici vorbă de promisiunea USR “Zero Taxe pe salariul minim”! Vor fi taxe, iar salariul minim crește cu doar 2 lei pe zi, sumă ce nu acoperă nici măcar măștile de protecție. Peste 1,4 milioane salariați sunt trimiși înapoi în sărăcie extremă, sunt lăsați să moară de foame. V-au mințit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei umilește peste 215.000 profesori

În ultimul an, v-au spus permanent că vor fi crescute salariile profesorilor, că se va respecta legea și că sunt prevăzuți banii în buget. În august, minciuna a fost demascată: educația nu mai era o prioritate, majorările au fost amânate. Astăzi vin și vă spun că nici în 2021 salariile profesorilor nu vor crește. V-au mințit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei condamnă IMM-urile și antreprenorii români

Au desființat Start-Up Nation, program de succes pentru mii de companii locale. În plus, de 6 luni, Guvernul promite granturi de investiții între 50.000 și 200.000 euro din fonduri europene pentru IMM-uri din industria alimentară, panificație, auto, energie și construcții. Niciun leu nu a ajuns până acum în conturile vreunei companii mici și mijlocii! V-au mințit, v-au păcălit!”, a mai scris președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Guvernul Dreptei calcă în picioare Justiția

„Au făcut referendum simultan cu prezidențialele din 2019 (n.red. referendumul a fost organizat simultan cu alegerile europarlamentare din 2019) pentru ca legile justiției să nu mai poată fi schimbate prin OUG. Acum, chiar înainte de Revelion, pe șest, au dat OUG prin care modifică legile justiției! O adevărată hoție de voturi de la cei care au promis exact contrariul! V-au mințit, v-au păcălit!

Guvernarea Țeparilor care mint, fură și taie venituri nu poate scoate România din criză! PNL și USR+ au promis prosperitate, dar le oferă românilor doar austeritate!”, scrie Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *