Clotilde Armand anunță inaugurarea unui nou parc în Sectorul 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat că s-a deschis Parcul „Elisabeta Rizea”, situat pe bulevardul Poligrafiei.

„De astăzi avem un nou parc în Sectorul 1, iar acesta poartă numele: Elisabeta Rizea – eroină a luptei anticomuniste din România, care a fost arestată şi torturată de regimul comunist şi condamnată la 12 ani de închisoare. Prea puţini cetăţeni ştiu cine a fost această adevărată eroină a naţiunii române. Iar noi am decis să îi onorăm memoria şi sacrificiul prin acest gest. Vom lansa curând şi un concurs pentru realizarea unui bust al Elisabetei Rizea pe care îl vom amplasa aici”, afirmă primarul Clotilde Armand, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1.

Clotilde Armand anunță inaugurarea unui nou parc în Sectorul 1

Conform sursei citate, în condiţiile în care Bucureştiul se află în topul celor mai poluate oraşe din Europa, orice spaţiu verde este vital pentru sănătatea comunităţii. “De aceea, conducerea primăriei a decis ca acest spaţiu să fie redat circuitului public şi reamenajat”, se mai arată în comunicatul administraţiei local.

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat joi că va depune la Parchet plângere penală împotriva Romprest şi că va „înainta către Ministerul Mediului o plângere de ridicarea licenţei pentru prestatorul şantajist”. Aceasta a mai precizat că a început procedurile de reziliere a contractului de salubrizare cu această companie.

„Hai să vă explic cum lucrează Mafia în ajunul Crăciunului. Operatorul de servicii de salubrizare a început din nou şantajul şi de aseară nu mai ridică gunoiul stradal necontrolat. A văzut că nu le merge cu facturi ilegale date spre plată către primărie şi a decis din nou să lase gunoiul pe stradă”, a scris Clotilde Armand joi pe Facebook.

Edilul Clotilde Armand că a început acţiunea de ridicare a gunoiului stradal cu o altă firmă de salubrizare şi că nu se mai milogeşte de Romprest să îşi respecte contractul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.