ministrul ag

Bugetul Ministerului Agriculturii este al patrulea ca mărime dintre bugetele ministerelor. Florin Cîțu vorbește despre programele finanțate de la buget în sectorul agricol.

„Astăzi am avut o întâlnire cu mai mulți reprezentanți ai AGROSTAR, APIA și AFIR. Am vrut să discut despre programele finanțate de la buget în sectorul agricol. Bineînțeles, am prezentat situația economică reprezentanților acestor asociații și am vrut să avem o discuție onestă despre aceste programe și cât de eficiente sunt ele. Este foarte important pentru mine să știu că banii care se cheltuiesc la buget sunt cheltuiți eficient că dau randament și le-am cerut reprezentanților să vină cu o analiză să vedem împreună care sunt programele care continuă și dau randament ca să poată fi susținute și anul viitor vorbim de bugetul anului 2021.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Finanțelor Publice spune că bugetul Ministerului Agriculturii este al patrulea ca mărime dintre bugetele ministerelor. „Mai mult am vorbit de programul de dezvoltare a sistemului de irigații în România și de cum o să finanțăm în perioada următoare. Problemele care sunt legate direct de finanțare aici mă interesează foarte mult pentru că începem să vorbim de bugetul anului viitor iar bugetul Ministerului Agriculturii este printre cele mai mari, este al patrulea ca mărime dintre bugetele ministerelor.”, explică acesta.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *