Contracte de 1 miliard de euro între Primăria Capitalei și Ministerul Fondurilor Europene. Managementul defectuos al PSD ar fi întârziat anumite proiecte.

“Până în momentul de față, cifrele arată că interesul pentru Primăria Generală a Capitalei condusă de PSD a fost ZERO! Între Primăria Capitalei și Ministerul Fondurilor Europene există contracte de finanțare de aproximativ 1 MILIARD DE EURO.” , spune Raluca Turcan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Turcan vorbește despre trei proiecte. “Cel mai important proiect, care se referă la energia termică, în valoare de aproximativ 300 de milioane euro, a fost întârziat din cauza managementului defectuos de până acum și este posibil să ajungem în situația de prelungire a implementării acestuia. Al doilea proiect, legat de managementul deșeurilor, în valoare de 208 milioane euro este BLOCAT pentru că nici până în momentul de față nu a fost identificat amplasamentul unui incinerator. Al treilea proiect, de rețea de canalizare și apă uzată, în valoare de aproximativ 344 de milioane de euro, se află momentan într-o fază de execuție de doar 27%.”, explică aceasta.

Raluca Turcan critică aspru administrația PSD. “Administrația PSD a fost o rușine în ceea ce privește valorificarea fondurilor europene iar acest lucru se vede clar prin cifre! Partea bună este că lucrurile se vor schimba alături de noul primar al capitalei, Nicușor Dan împreună cu sprijinul guvernului Orban, deoarece perspectivele de dezvoltare prin fonduri europene sunt MAXIME.”, adaugă ea.

Aceasta are încredere că lucrurile vor fi rezolvate de noua administrație. “Avem o șansă să dezvoltăm Bucureștiul prin noua administrație. Banii de dezvoltare regională pentru următorul exercițiu financiar pe regiunea București-Ilfov sunt de aproximativ 2 miliarde de euro la care se adaugă și finanțarea pe parte de infrastructură de transport.”, încheie Turcan.

Leave a comment

Lasă un răspuns