pnl teleorman

PNL a învins PSD la Dragnea acasă. Începe dominația liberală în Sud. Șeful Cancelariei premierului Ludovic Orban face anunțul.

„Victorie politică senzațională și la Teleorman pentru PNL. Partidul Naționall Liberal a câștigat majoritatea în Consiliu Județean cu 44% din voturi și a învins PSD la 5 procente diferență. Vot politic pentru PNL în Teleorman de 44%!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Dancă spune că oamenii din Teleorman au votat liber deoarece Liviu Dragnea este la pușcărie. „Cine ar fi crezut că este posibil așa ceva? Cine ar fi crezut cu un an în urmă că PNL poate câștiga în județul condus autoritar de Dragnea, Dăncilă și Carmen Dan?! Cu Liviu Dragnea la pușcărie, cetățenii din județul Teleorman au votat liber și au ales Partidul Național Liberal pentru a da o șansă reală la o dezvoltare liberală județului lor.”, adaugă acesta.

Șeful Cancelariei premierului Ludovic Orban îi felicită pe Cristi Barbu și pe Eugen Pârvulescu. „Dacă în Moldova, Vrancea a confirmat că este epicentrul schimbării liberale, la Teleorman este începutul sfârșitului pentru dominația PSD în Sudul României. Victorie, PNL! Felicitări, PNL Teleorman, Cristi Barbu și Eugen Pirvulescu!”, încheie el.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *