Image default
Actualitate

Elena Udrea a explicat semnificațiile degetului dus la nas în Parlament, în 2015. A negat toate supozițiile

Elena Udrea a explicat getul degetului dus la nas, în 2015. De abia acum, fostul ministru al transporturilor a oferit o explicație pentru faptul care a suscitat ample dezbateri la acea vreme. Este mult mai simplu decât și-ar fi închipuit cineva, după spusele fostului demnitar.

Elena Udrea a explicat de ce și-a dus degetul la nas în Parlament acum cinci ani, atunci când se discuta cererea de arestare preventivă formulată de către procurorii DNA, în prima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. De-a lungul vremii s-au lansat o serie de supoziții, alimentate de tăcerea Elenei Udrea. S-a ajuns chiar la speculații pe marginea unui gest din limbajul codificat al grupărilor mafiote.

Aşa cum am spus şi la acea vreme, gestul l-am făcut unei persoane dragi mie. Partenerul meu de la acea vreme era acasă şi mă urmărea şi mi-a scris pe telefon „te văd la televizor”. Era un gest pe care-l stabilisem cu mult înainte şi era copiat de la Celine Dion şi soţul ei. Ei conveniseră ca atunci când erau în public şi departe unul de celălalt îşi făceau acest gest şi am ţinut să procedăm la fel. Şi atunci m-am întors să-i fac gestul acesta să ştie că sunt bine, împotriva a tot ceea ce se vedea şi se spunea la televizor. Era ceva atât de simplu, când mă uit la ce conotaţii, cum au analizat specialiştii ”de ce a făcut Udrea semnul?” cum se întreabă şi astăzi, dar oare e adevărat că a vrut să spună nu ştiu ce. Era atât de simplu, cum nimeni nu-şi putea imagina, un semn făcut cuiva drag care se uita la televizor şi voia să ştie că sunt bine”, a explicat Elena Udrea, potrivit PsNews.

La acea vreme, nu a vrut să explice ce a vrut să spună, pentru că era mult mai preocupată de chestiuni mult mai importante, a mai spus acum Udrea. La acea vreme nu și-a dat seama de amploarea supozițiilor care aveau să se facă, a mai spus ea.

Cred că nici nu am ştiut iniţial de această dezbatere. Eu am plecat din Parlament şi unul dintre consilierii mei m-a sunat şi mi-a spus că este o mare dezbatere cu privire la gestul făcut Pe mine mă arestau, stăteam să explic de ce am făcut gestul acela? Şi i-am spus: ”Chiar nu mă interesează de ce se speculează, pe mine mă arestează. Nu mă interesează dacă se speculează într-un fel sau altul”. Ulterior, după ce am spus despre ce era vorba, probabil că oamenilor le-ar fi plăcut să fie ceva mult mai important, mai ascuns, era prea simplu”, a mai spus Elena Udrea.

Udrea nu a vrut să dezvăluie identitatea partenerului său de atunci. Acum este alături de Adrian Alexandrov și amândoi sunt părinții unei fetițe.

Nu aş vrea să-i dau numele pentru că toată lumea ştie cine era în perioada aceea. Poate acum e într-o altă relaţie şi nu vrea să se vadă la televizor”, a încheiat Elena Udrea.

Related posts

EXCLUSIV. Dosar nou pentru Olguța Vasilescu!

Mircea Azar

Reacția furibundă a Elenei Udrea împotriva judecătoarei care a condamnat-o: „O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu”

Constantinescu Gabriel

Profesorul Mircea Beuran, reținut pentru o șpagă de 10.000 de euro, după ce a fost denunțat de medicul care l-a mituit. DNA va cere și arestarea preventivă

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment