https www.gandul.ro wp content uploads 2022 06 simion si iubita

George Simion va fi, în curând, mire. Petrecerea va fi una grandioasă și lista invitaților este una destul de lungă. Liderul AUR a început să primească daruri de nuntă, iar unul dintre ele vine chiar de le Gigi Becali.

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ. Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta. Va fi Phoenix, Sava Negrean Brudaşcu, Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ. Am şi nişte lăutari din Bucureşti, taraful lui Viorel Pană”, a povestit George Simion, liderul partidului AUR.La nuntă sunt așteptați toți românii care vor să participe.

„Rugăminte mare-mare este să se înregistreze toată lumea pe site, pe GeorgeSimion.ro, pentru a putea avea brațară de acces. Înscrierile se fac până în 20 august, dar vrem să știm cine intră, pentru ca avem informații că vor să vina oameni de-ai lui Virgil Popescu.

Darul nu este obligatoriu, dacă cineva vrea, îl redirecționăm să facă o donație pentru spitalul mobil pe care vrem să-l facem, să ajungă în toate colțurile țării. Trec toate darurile în declarația de avere”, a spus George Simion, la România TV, citat de știripesurse.ro.

George Simon, liderul partidului AUR, a anunțat că se însoară. Politicianul a stabilit data nunții: 27 august.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion pe Facebook.

Apoi, a făcut următorul comentariu:

„Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți”, a scris Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *