Călin Popescu Tăriceanu e omul Moscovei și e „mielușel” în fața SRI. Un deputat USR face afirmații explozive
Actualitate

Călin Popescu Tăriceanu e omul Moscovei și e „mielușel” în fața SRI. Un deputat USR face afirmații explozive

Călin Popescu Tăriceanu a protejat întotdeauna SRI și a fost mereu apropiat de Moscova, susține un parlamentar din Comisia de Control a SRI. PSD, ALDE Dragnea și Tăriceanu au blocat permanent verificările care trebuiau să fie făcute în cadrul serviciului, în ciuda declarațiilor combative de la televizor, consideră Deputatul USR Lucian Viziteu

„Tăriceanu să ne lase cu sprijinul pentru reformarea SRI și să-și vadă de prietenii lui ruși”, a declarat Lucian Viziteu.
Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marți, că este binevenit un control mai strict asupra funcționării serviciilor de informații, după ce Dan Barna a propus acest lucru.
„Călin Anton Popescu Tăriceanu susține că se aliază poziției USR de reformare a serviciilor de informații din România și de întărire a controlului civil asupra acestora, însă în comisia de control a SRI reprezentanții ALDE s-au opus de fiecare dată organizării unor controale specifice la sediul instituției”, a spus deputatul Lucian Stanciu-Viziteu, membru în comisia de control a SRI, potrivit Știri pe surse.
Viziteu susține că parlamentarii PSD și ALDE acuzau SRI de ingerințe în politică și în viața cetățenilor, dar în comisia de specialitate erau ca niște “mielușei”.

„Au preferat să acuze serviciile de informații că se implică în politică, că influențează justiția, că au ascultat milioane de români, că au firme prin intermediul cărora fac afaceri și alte chestiuni care nu au fost probate niciodată. Totuși, deși la televizor pozau în mari luptători cu «statul paralel», când ajungeau în comisia de control se comportau ca niște mielușei față de SRI”, relatează deputatul USR.

Deputatul USR îl acuză pe liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu că este omul Moscovei.
„Sper ca politicieni duplicitari și ipocriți precum domnul Tăriceanu să nu mai ajungă niciodată în Legislativ, căci simpla lor prezență în Parlament reprezintă o amenințare la adresa democrației și statului de drept din România. Cât despre așa-zisul sprijin pe care spune că e dispus să-l ofere USR pentru reformarea serviciilor de informații, îi transmit un singur lucru: să ne lase și să-și vadă de prietenii lui ruși. Nu avem nevoie de sprijin de la cei care acționează în interesele Moscovei”, mai spune liderul USR.

Related posts

Alin Ionut Arsu

Mircea Azar

Ion Matei Țugui

A.M. Ionescu

Viza de flotant la alegerile locale, motiv de conflict între PNL și USR. Cum afectează votul la moțiunea de cenzură

Constantinescu Gabriel

Tăriceanu, gata să pornească moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Ce trebuie să evite Executivul

Constantinescu Gabriel

Georgeta Mitran

A.M. Ionescu

Alegerea primarilor în două tururi, sacrificată pentru anticipate. Logica lui Tăriceanu pentru liberali

Constantinescu Gabriel

1 comment

Călin Popescu Tăriceanu și relația cu Bogdan Buzăianu 22 ianuarie 2020 at 19:57

[…] Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că are calitatea de suspect la DNA într-un dosar de abuz în serviciu cu privire la mandatul unui senator care se afla în incompatibilitate, a anunțat chiar el, marți seară. […]

Reply

Leave a Comment