Lia Olguța Vasilescu, atac fără precedent la Victor Ponta. „Marș la coteț, potaie”
Actualitate

Lia Olguța Vasilescu, atac fără precedent la Victor Ponta. „Marș la coteț, potaie”

Lia Olguța Vasilescu l-a atacat extrem de dur pe Victor Ponta, după afirmațiile sale în care spunea că nu are de gând să se asocieze cu „nașii lui Dragnea” „Marș la coteț, potaie” a reacționat deputatul PSD pe Facebook.

Deputata Lia Olguța Vasilescu a izbucnit după spusele lui Ponta, care a spus, joi, la Craiova, că în Banat şi la nivelul judeţului Dolj nu va face alianţă cu PSD.
Ponta face parte „din gașca paraditorilor care făceau dosare nevinovaților”, a spus ea.

„Ponta spune că nu se aliază cu noi la Craiova. Păi cine l-a invitat la vreo alianță? Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat… Cum aș putea să mă aliez cu unul din gașca paraditorilor care făceau dosare nevinovaților, pentru că nu le convenea că au crescut prea mult în sondaje și puneau prea multe întrebări securiștilor care conduceau partidul?#marșlacotețpotaie”, a scris Lia Vasilescu pe Facebook.

„În Craiova şi în judeţul Dolj excludem alianţe cu PSD-ul. Nu am văzut aici nicio posibilitate pentru o alianţă cu PSD şi de aceea avem candidat pentru Craiova. După cum ştiţi foarte bine în 2012 şi 2016 am susţinut candidatul PSD şi am şi câştigat. Consider că a contat contribuţia mea. Drept răsplată am primit înjurături şi nu am fost prezent nici măcar la inaugurarea stadionului din Bănie la care am avut o contribuţie. Acest lucru demonstrează că oamenii pe care i-am susţinut nu meritau acest lucru. Deci la Dolj şi la Craiova spunem nu vorbim despre alianţe cu PSD. În alte zone din ţară depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla. Am văzut că la vecinii din Olt se află domnul Ciolacu şi domnul Grindeanu. Mă bucur să aflu că acum au ajuns la concluzia că Grindeanu este bun. Pe domnul Grindeanu l-am susţinut. De aceea m-au şi dat afară din PSD. Cu naşii lui Dragnea şi cu cei care au susţinut Guvernul Orban şi acum stau în PSD ca să îl îngroape nu am de gând să mă asociez”, este întreaga declarație a lui Ponta care a scos-o din fire pe Olguța Vasilescu.

Related posts

Moțiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului va fi depusă în luna august. PSD ar vrea un guvern de uniune națională

Marcel Ciolacu, încrezător în moțiunea de cenzură. „Matematic, va trece, mai are nevoie doar de 6-7 voturi”

Constantinescu Gabriel

Vasile Dâncu a fost numit președintele interimar al Consiliului Național al PSD. Ce a comentat Marcel Ciolacu

DOICIN CRISTIAN VASILE

Andreea Cristescu

Pensiile vor fi majorate, a spus Ludovic Orban. Procentul de 40% este însă „o țintă de neatins”

Constantinescu Gabriel

Moțiunea simplă împotriva lui Florin Cîțu este votată în plen. „Sunt criminali” spune ministrul de finanțe

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment