Călin Popescu Tăriceanu, în fruntea unui partid fantomă. Șapte deputați pleacă din ALDE
Călin Popescu Tăriceanu, în fruntea unui partid fantomă. Șapte deputați pleacă din ALDE

Călin Popescu Tăriceanu va conduce în curând un partid fantomă, pentru că numai în ultimele zile șapte deputați și-au negociat plecarea la alte partide.

ALDE a ajuns o corabie care ia din ce în ce mai multă apă, de când a pierdut trenul de la alegerile europarlamentare și nu a strâns minimul de 5 procente pentru reprezentare în Parlamentul European.

Atât PSD-ul cât și alde au pierdut câte 8% în sondaje, arată PsNews, dar pentru Alde, condus de Călin Popescu Tăriceanu,  pierderea este vizibilă, pentru că sunt mult mai aproape de limita inferioară a clasamentului.

Mai mulţi parlamentari din ALDE negociază zilele acestea plecări la 3 partide. Astfel, deputații Toma Petcu, Calota Florica Ica și Ion Tabugan poartă discuții de aderare la Partidul Național Liberal, în vreme ce deputații Constantin Avram, Daniel Olteanu și Adrian Mocanu ar fi bătut deja palma cu PMP., arată sursa citată

Și deputatul de Vâlcea, Dumitru Lovin, ar fi bătut deja palma cu partidul lui Victor Ponta, PRO România.

Începutul sfârșitului s-a produs când Andrei Gerea a anunțat miercuri că pleacă din ALDE.

„Este a doua oară, dle Tăriceanu, când mă schimbați de la conducerea ALDE București”, având în vedere episodul cu Daniel Barbu la Primăria Capitalei, a punctat Andrei Gerea, pe Facebook, adăugând că, prin munca depusă a reușit să obținută pentru ALDE postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *