Carne cu plastic de la supermarket, a fost surpriza unei femei din București
Carne cu plastic de la supermarket, a fost surpriza unei femei din București

Carne cu plastic de la supermarket, a fost surpriza de care a avut parte o femeie din București. Când s-a dus cu carnea tocată înapoi ca să le ceară socoteală, reprezentanții magazinului au ridicat din umeri.

Carnea cu plastic tocat a fost găsită într-o caserolă cumpărată de o femeie din București. Aceasta nu a stat pe gânduri și a mers imediat la magazin pentru a cere explicații conducerii magazinului.

Clienta nu a fost foarte încântată de reacția conducerea magazinului: „Așa vine carnea, ambalată”, relatează B1TV.

În primă fază, femeia, de profesie bucătar, și-a trimis soțul să cumpere de la un supermarket cunoscut carne tocată de porc și vită. Aceștia voiau să pregătească o masă pentru ziua nepoatei sale,.

Femeia a găsit, astfel, plastic tocat în caserola cu carne de vită, laolaltă cu carnea.

Soțul meu, înainte cu o oră, a cumpărat această carne. Uitați, puneți mâna, aici. Dacă vreți, luați și mestecați. Mâine, de ziua nepoatei mele, face 6 ani, voiam să pregătesc o masă.

Carnea de porc nu are nimic, dar asta de vită. Ia uitați. Nu se poate așa ceva. O desfacem, o plătesc, dar în același timp fac și reclamație. Nu se poate așa ceva”, a spus clienta, în timp ce reprezentanții supermarketului au încercat să se scuze spunând că „așa vine carnea, ambalată”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *