Scăderea prețurilor se simte o dată cu reducerea prețului carburanților
Scăderea prețurilor se simte o dată cu reducerea prețului carburanților

Scăderea prețurilor se simte o dată cu reducerea prețului carburanților cu 50 de bani, prin decizia guvernului, crede purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe.

Reducerea de 50 de bani a prețului la carburant a fost startul unor scăderi de prețuri, afirmă Ionuț Stroe.

„Reducerea de 50 de bani a prețului la carburant a fost startul unor scăderi de prețuri. Nu este nevoie de cine știe ce studii aprofundate sau analize guvernamentale ca să ne dăm seama de situație, oricine poate să vadă cum valorile afișate de benzinării sunt vizibil mai mici. Benzina a scăzut sub 8 lei/litru. Față de săptămâna trecută, asta înseamnă puțin sub 10%.

Pentru cei ce și-au asumat monitorizarea evoluției prețurilor în urma compensării… se vede clar la pompă”, a scris Ionuț Stroe, vineri, pe Facebook.

La începutul lunii iulie, purtătorul de cuvânt al liberalilor preciza că se ia în calcul prelungirea măsurii dacă ea va funcționa bine în cele trei luni pentru care a fost implementată.

„În contextul în care ea decurge bine şi apreciem şi salutăm efortul pe care îl fac producătorii şi distribuitorii de carburanţi, pentru că este un efort comun, atât Guvernul, cât şi ei fac un efort, în condiţiile în care trei luni va funcţiona, ne gândim, de ce nu, să prelungim această măsură”, declara Ionuț Stroe la Digi24.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *