Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei, aduce critici dure actualului primar, Nicușor Dan, acuzându-l că nu a reușit să realizeze niciun proiect nou în mandatul său.

Într-o postare pe Facebook, Cîrstoiu susține că Nicușor Dan continuă să se bazeze pe proiectele deja existente și pe fondurile europene atrase de fostul primar, Gabriela Firea.

Cîrstoiu îl acuză pe Nicușor Dan că, în ciuda eforturilor sale de a inaugura diverse proiecte înaintea alegerilor, acesta nu a reușit să aducă proiecte noi pentru București în cei patru ani de mandat. El subliniază că realitatea este că Nicușor Dan încă trăiește din realizările lăsate în urmă de Gabriela Firea, cum ar fi achiziția de autobuze hibride și troleibuze, reabilitarea sistemului de termoficare sau consolidarea clădirilor cu risc seismic, transmite B1TV.

Dincolo de heirup-ul actualului primar care și-a pus casca în cap și inaugurează tot ce se poate până la alegeri, cifrele nu mint. Realitatea este că Nicușor Dan încă mai trăiește din proiectele lăsate la cheie și fondurile europene atrase de Gabriela Firea, fie că vorbim de achiziția de autobuze hibride și troleibuze, de reabilitatea sistemului de termoficare, consolidarea clădirilor cu risc seismic și multe altele” a declarat candidatul comun PNL-PSD la Primăria Capitalei.

Cîrstoiu susține că festivismul actualului primar înaintea alegerilor nu poate înlocui o gândire strategică și implementarea unui plan pentru un sistem administrativ mai eficient. El consideră că este nevoie de un plan solid pentru un sistem administrativ superior și își exprimă bucuria că Gabriela Firea este „în cărți”:

Este nevoie de un plan pentru un sistem administrativ superior. Și mă bucur că doamna Gabriela Firea este parte a acestui nou proiect pentru bucureșteni.

Am avut ocazia să discutăm despre acest plan alături de colegii de la organizația PSD Sector 6. Și îl felicit cu această ocazia pe Gabriel Mutu pentru realegerea sa în funcția de președinte al organizației. Împreună vom câștiga Capitala pentru bucureșteni!” a mai scris Cîrstoiu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *