Cătălin Drulă, ironizat de Elisabeta Lipă. Ministrul Tranporturilor a fost criticat de către președinta Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, care spus că ministrul nu a vrut să-i răspundă la telefon.

Canotorii au adus României trei medalii – una de aur și două de argint – la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Elisabeta Lipă susține că ministrul Drulă nu i-a răspuns nici la telefon, nici la mesaje, atunci când a încercat să îi ceară sprijin pentru antrenamentele canotorilor. Problema ar pleca de la faptul că sportivilor nu le este asigurat un culoar dedicat pe lacuri sau pe Dunăre, unde să nu fie deranjați de alte ambarcațiuni folosite în scop recreativ. Din acest motiv, ei au stat în cantonament și s-au pregătit timp de patru luni și jumătate în Italia. Iar la antrenamentele finale ale olimpicilor, desfășurate în România, a fost nevoie de intervenția poliției pentru buna lor desfășurare, a spus Elisabeta Lipă duminică, la întoarcerea canotorilor în România.

Cătălin Drulă, ironizat de Elisabeta Lipă. „Aș vrea să-i mulțumesc și gazdei noastre de la Piediluco, care între timp a devenit a doua sau a treia noastră casă, având în vedere că acasă la noi stăm foarte puțin. Anul acesta patru luni și jumătate aproape au stat în pregătire la Piediluco și merită aplauzele noastre pentru că și-au dat silința. A fost un cantonament foarte bun și reușit și merită aprecierea noastră. Aș vrea să mulțumesc Ministerului de Interne, domnului Bode, pentru că prin Poliția transport naval, a reușit, înainte de plecarea la Jocurile Olimpice, să ne asigure liniștea pe lac (…) Noi am avut multe antrenamente ratate. În aceeași măsură, îi mulțumesc și domnului ministru Drulă că nu ne-a răspuns nici la mesaj, nici la telefon, asta nu înseamnă că a scăpat, pentru că legislația e clar că e învechită și trebuie modificată”, a spus, în mod ironic, Elisabeta Lipă.

Cătălin Drulă este al doilea ministru din guvernul lui Florin Cîțu care primește critici din partea sportivilor olimpici ai României, după ce săptămâna trecută a avut loc schimbul de replici între ministrul sportului, Eduard Novak, și Ana Maria Popescu, cea care a adus prima medalie obținută de România la JO 2020: argint la spadă.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul