Iulian Bulai a comis o nouă gafă, după obiceiul său. Deputatul USR
Iulian Bulai a comis o nouă gafă, după obiceiul său. Deputatul USR

Iulian Bulai a comis o nouă gafă, după obiceiul său. Deputatul USR este cunoscut pentru scăpările sale din mediul public, dar de data aceasta parcă a făcut-o și mai lată. A vrut să felicite un sportiv renumit, dar a omis faptul că acesta este nevăzător și i-a urat ”La revedere”.

Iulian Bulai a povestit cum, în timpul unei călătorii cu trenul, l-a întâlnit Alex Benchea, cunoscutul și ca „Alpinistul cu ochi albi” sau „alpinistul nevăzător” din cauza problemelor de vedere pe care le are. Extaziat de întâlnire, deputatul Bulai a postat rapid Facebook și, fără să țină cont de situația în care se află companionul său de drum a încheiat cu: „Abia aștept să ne revedem”, relatează PsNews.

Deputatul USR Iulian Bulai este cunoscut pentru gafele sale care, de-a lungul vremii, au stârnit hohote de râs ori au provocat reacții de indignare. De departe, cea mai controversată a fost descrierea pe care i-a făcut-o lui Isus Hristos, pe care l-a descris drept un copil „dintr-o familie ciudată”, „cu o mamă surogat”.

Acum, Iulian Bulai a dorit să marcheze întâlnirea cu Alex Benchea, pe Facebook.

Când mergi cu trenul întâlnești oameni foarte frumoși. De exemplu Alex Benchea. Poate cel mai interesant și cel mai curajos alpinist din România. Alex este nevăzător și a cucerit multe vârfuri până acum. Cel mai faimos este Kilimanjaro. Alex a fost recent la antrenament pe muntele Olimp în Grecia și se pregătește să urce pe un vârf înalt din Argentina. Alex locuiește la Cluj, dar este de loc din Adjudeni/ Neamț, satul bunicii mele. Alex este un exemplu de mare curaj. Un exemplu viu care arată că nu există limite, dacă ne propunem să facem ceva și muncim pentru asta. Felicitări, Alex! Ești super tare! L-am invitat la Parlament pe Alex. Abia aștept să ne revedem”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Ulterior, după ce mai mulți comentatori i-au atras atenția că Alex Benchea nu are cum să-l revadă, oricât și-ar dori, Bulai și-a corectat postarea. Aici este însă originalul.

Gafa lui Bulai
Gafa lui Bulai

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *