Image default
Actualitate

Chichirău lansează un nou atac la adresa lui Mihai Chirica

Cosette Chichirău lansează un nou atac la adresa lui Mihai Chirica. Ea este de părere că actualul primar al municipiului Iași a fost degeaba la conducere timp de 8 ani.

“Mihai Chirica îi jignește pe ieșeni așa cum Dragnea îi jignea pe români! Crede că oamenii care vor dezbatere sparg semințe și sunt amatori de circ și scandal. Am noutăți pentru el: ieșenii sunt oameni responsabili, onești și muncitori. Pentru toți acești oameni, dezbaterea este o ocazie să afle s-a întâmplat cu banii lor în acest mandat. Ieșenii vor să audă din gura primarului explicații despre multele ”jonglerii” urbanistice și financiare din ultimii ani, despre vila bebelușului, despre cele 51 de familii angajate în Primărie, despre interlopii care au contracte directe cu Primăria.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Chichirău susține că Mihai Chirica ar trebui să se prezinte la dezbateri. “Ieșenii AU DREPTUL la dezbatere. Iar Chirica are OBLIGAȚIA să se prezinte în confruntare directă cu ceilalți candidați. Degeaba a stat 8 ani în conducerea primăriei, că tot nu știe nimic despre acest oraș și despre oamenii lui.”, adaugă aceasta.

Candidata la Primăria Municipiului Iași spune că actualul primar nu a rezolvat nimic în cei 8 ani de mandat. “Faptul că Mihai Chirica refuză dezbaterea arată că este un laș. Fuge de confruntare pentru că nu a făcut nimic în ultimii 8 ani la conducerea Primăriei, 5 ca primar și 3 ca viceprimar și mână dreaptă a lui Gheorghe Nichita, condamnat definitiv pentru luare de mită. Nu a construit nicio parcare, nicio grădiniță, niciun pasaj, NIMIC. Dar, ce e drept, bebelușul lui a avut succes financiar.”, încheie Chichirău.

Related posts

Nicușor Dan a dezmințit toate „minciunile” despre măsurile pe care le va lua când va ajunge primar. Lista negațiilor

Constantinescu Gabriel

PSD a dat liber la alianțe electorale pentru alegerile locale. Filialele au libertate totală, cu o singură interdicție

Constantinescu Gabriel

Tăriceanu era încrezător în momentul în care a ajuns în fața urnelor de vot

Alina Angelescu

Leave a Comment