Chițoiu audiat

Daniel Chițoiu audiat de procurorii din Argeș în dosarul de omor deschis după accidentul produs de el în decembrie 2019. Fostul ministru a refuzat să dea declarații presei la intrarea la audieri. „Nu pot să dau declarații acum. Colaboram cu presa, dar trebuie îndeplinite procedurile” a spus Chițoiu.

Mașina condusă de Daniel Chițoiu a fost implicată într-un accident în 26 decembrie, anul trecut, în apropierea localității Zamfireşti, jud. Argeș, accidentul soldându-se ca moartea a doi soți și cu rănirea altei persoane.

Şi fostul ministru a fost internat în spital, deşi imediat după accident a fost fotografiat mergând alături de poliţist, fără a părea să aibă o problemă medicală. Internarea în spital este şi motivul pentru care audierea sa a fost amânată, aceasta fiind prima dată când apare în faţa anchetatorilor.

În acest dosar se face cercetări vizând infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Chițoiu audiat de procurori trebuie să dea lămuriri cu privire la producerea evenimentului.

Conform Digi24, Chițoiu a refuzat să facă declarații în fața procurorilor, care l-au pus oficial sub acuzare. El a spus ulterior că nu vorbea la telefon în momentul impactului. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, procurorul Arsene Cătălin, a declarat pentru Mediafax că în dosar s-a început urmărirea penală in personam.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *