62268169 1

Liderul AUR George Simion i-a invitat pe toţi românii la nunta sa care va avea loc pe 27 august.

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu şi Ilinca vă invităm la nuntă: https://wa.me/40720840378?text=particip”, a scris George Simion, sâmbătă pe Facebook.

”Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani şi s-a amuzat teribil de toate variantele de soţii inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă şi actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a comentat el la propria postare.

Potrivit profilului de Facebook, Ilinca Munteanu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu. Tânăra a făcut practică în trecut la Institutul Român pentru Drepturile Omului și la Instituția Avocatul Poporului.

Încă din 11 iunie, Simion a invitat, printr-un mesaj video postat pe Facebook, populaţia României să partice la nunta sa care va avea loc pe 27 august în satul Oveselu, judeţul Vâlcea. Condiţia pe care a pus-o liderul AUR a fost ca participanţii să fie îmbrăcat în ie traditională românească, scrie news.ro.

„Aş vrea ca voi, toţi, peste 1.200 de oameni şi zecile-sutele de mii care accesaţi pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniţi, dacă veniţi mii, zeci de mii, şi de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitaţii la nuntă. Sper să vină cât mai mulţi cântăreţi, prieteni de-ai noştri”, preciza atunci George Simion.

Postarea liderului AUR a stârnit mii de reacții. Unii oameni l-au felicitat și au apreciat frumusețea viitoarei soții, alții au considerat că viitoarea soție este ”prea mică”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *