Marcel Ciolacu și coaliția PSD-PNL au decis data alegerilor prezidențiale. Data de când Iohannis nu va mai fi președinte

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, în emisiune la Antena 3, că Nicușor Dan a pierdut patru ani, și el și bucureștenii și România. „S-a luptat cu tot felul de închipuiri. Omul n-a construit nimic în București. Transporturile, sistemul de apă, totul e în colaps. Domnul Nicușor Dan nu se pricepe, trebuie să plece acasă. Lui nici nu-i place să facă administrație, e doar din ambiție”, a comentat Marcel Ciolacu, subliniind că în scurt timp PSD și PNL va veni cu „cea mai bună soluție” pentru Capitală.

Ciolacu a admis că pe lista de propuneri pentru Primăria Capitalei se află și primarul Sectorului 5, Cristian Victor Piedone Popescu, dar și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

„(…)Acum doi ani Nicușor Dan a fost candidatul USR și al PNL, dacă nu era susținut de cele doua formațiuni nu câștiga. Tot așa am zis și noi să facem un sondaj de opinie. Și eu și domnul Nicolae Ciucă ne dorim cea mai potrivită persoană, să fie și compatibilă cu ambele electorate, si al PNL și al PSD. Deci n-am avut nimic împotriva cuiva (referire la Gabriela Firea – n.red). Și dna Firea și dl Burdija sunt președinți de organizații de partid, e normal să vrea să candideze. Dar haideți să vedem care e cea mai bună variantă”, a comentat Ciolacu.

Referitor la lista de candidați, el a admis că și primarul Sectorului 5 poate și o variantă, și primarul Sectorului 4.

„Primarul de la Sectorul 5 e un primar bun. Și domnul Băluță e un primar foarte bun”, a comentat Ciolacu, apreciind că imediat după ce se va lua o decizie ambele formațiuni politice se vor mobiliza în campanie pentru susținerea în comun a candidatului desemnat pentru Capitală.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *