Marcel Ciolacu despre candidatura la prezidențiale: „Eu, Marcel Ciolacu, în acest moment...”
Marcel Ciolacu despre candidatura la prezidențiale: „Eu, Marcel Ciolacu, în acest moment...”

Marcel Ciolacu nu a luat o decizie cu privire la candidatura sa la alegerile prezidențiale din acest an. El a precizat că decizia finală va fi luată în cadrul partidului, probabil după alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie.

Întrebat dacă va candida la prezidențiale, premierul și președintele PSD a răspuns: „Eu, Marcel Ciolacu, în acest moment nu am luat decizia de a candida. Am alte responsabilități atât în partid, cât și în fața românilor. Sunt premier și trebuie să-mi îndeplinesc sarcinile în acest domeniu. Vom aștepta să treacă primele alegeri, apoi vom consolida partidul și vom discuta pentru a decide dacă continuăm într-o alianță politică”.

În legătură cu candidatura la prezidențiale, Ciolacu a afirmat că consideră că a venit momentul ca România să aibă un președinte de stânga, după 20 de ani. El a subliniat că toate problemele cu care se confruntă țara, cum ar fi pandemia, criza energetică, și criza de securitate în contextul războiului din Ucraina, au rădăcini sociale-democrate, transmite B1TV.

Suntem cel mai mare partid din România. O spun cu toată tăria: consider că a venit momentul, după 20 de ani, ca România să aibă un preşedinte de construcţie, un preşedinte de stânga, mai ales că toate provocările în urma pandemiei, crizei energetice, crizei de securitate cu războiul din Ucraina şi toate problemele… dacă vă uitaţi în toate sondajele, nu la scorurile electorale, veţi vedea că sunt probleme cu rădăcină social-democrată, sunt problemele cu preţurile și trebuie rezolvate. Dacă nu veneam cu plafonarea preţurilor și la energie, acum fiecare familie ar fi cheltuit cu 1.100 de lei mai mult”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *