marcel ciolacu
marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că este mulţumit de activitatea unui singur ministru al partenerilor de coaliţie de la PNL, considerând că ceilalţi ar trebui să dea explicaţii pentru felul în care şi-au făcut treaba, în special când vine vorba de PNRR.

„Câteodată se spune că eu am anumite probleme cu anumiţi colegi de coaliţie. Nu. Nu am nicio problemă cu nimeni. Ei trebuie să dea nişte explicaţii. Trebuie să spună de ce au trecut în PNRR că închid termocentrale, când nu le-a cerut nimeni. Trebuie să dea explicaţii de ce au liberalizat preţul, fără să pună nimic în loc. Nu trebuie să dea Sandu Rafila explicaţii de ce trebuie să plătim un miliard de euro pentru vaccinuri care depăşeau de zece ori populaţia României. De ce nu au prins irigaţii în PNRR şi acum încercăm, cu domnul ministru Daea să prindem acest lucru”, a declarat Ciolacu într-un discurs susţinut în faţa filialei PSD Vrancea. Marcel Ciolacu a nominalizat un singur ministru de la PNL de a cărui activitate este mulţumit, anume titularul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, citat de Digi 24.

„Pot să-l laud pe Marcel Boloş. Se vede că toată abordarea de la Ministerul Fondurilor Europene este schimbată”, a spus preşedintele PSD. Marcel Ciolacu a reiterat, săptămâna aceasta, că îşi va asuma funcţia de premier în luna mai a anului viitor, când, conform protocolului coaliției, ar trebui să aibă loc rotativa între PSD și PNL.

Marcel Ciolacu a reiterat, săptămâna aceasta, că îşi va asuma funcţia de premier în luna mai a anului viitor, când, conform protocolului coaliției, ar trebui să aibă loc rotativa între PSD și PNL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *