Austeritate în PSD: președintele partidului, Marcel Ciolacu, și prietenul său, Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, s-au afișat cu pantofi italienești identici, de peste 1.500 USD, la ziua patriarhului Daniel.

Evenimentul a avut loc pe 22 iulie, la Palatul Patriarhal, unde Ciolacu a ținut și un discurs în care l-a lăudat pe patriarh, scrie de fapt.ro.

Ciolacu și Simonis, cu pantofi italienești identici

Pantofii sunt produși Santoni, o companie din Italia care se laudă cu faptul că produce manual toți pantofii. Modelul folosit de cei doi este „MEN’S POLISHED BLUE LEATHER WHOLECUT SHOE”. El se vinde la diferite prețuri, fie la 1.050 de euro pe site-ul companiei, dacă se vând în Europa, fie la peste 1.500 USD dacă se vând în SUA.

Însă, potrivit unor surse din PSD, pantofii nu ar fi fost cumpărați de Simonis și Ciolacu, ci ar fi fost primiți cadou de la o colegă de partid.

„Am condus mașini second-hand din Germania, am făcut mai multe firme și am încercat să străbat prin capitalismul sălbatic al anilor’90, mi-am luat apartament cu două camere pe strada Viitorului și am îndrăznit la un moment dat să-mi închid și balconul.

Pe scurt, am făcut ceea ce am crezut că este mai bine pentru familia mea! Nu am făcut nimic de care să îmi fie rușine. Nu mi-am făcut de rușine părinții. Nu am furat”, a susținut liderul PSD, pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *