Câțu plătește, Vîlceanu încasează. Sub ochii tuturor a avut loc o afacere de zece milioane de euro din care șapte milioane numai în timpul scurt de când Florin Cîțu este premier. Demiterea lui Alexandru Nazare a scos la iveală un social-democrat revopsit galben în lider liberal.

Dan Vîlceanu a apărut ca fiind una dintre variantele pentru postul de ministru de finanțe. El este pentru PNL ceea ce Darius Vâlcov era pentru PSD. Apropiați ai cercului guvernării susțin că Dan Vîlceanu este prim-ministrul din umbră al României.

Află aici care sunt ițele unei afaceri care ar putea să coste statul Român peste 240 de milioane de lei. Este incredibil cum premierul Cîțu a acordat un împrumut fără să informeze Comisia Europeană. A făcut asta pentru că firma beneficiară este clientul principal al celui mai apropiat om al său.

Dan Vîlceanu face parte din nou formatul „grup de la Gorj” care a împânzit Palatul Victoria în ultima perioadă. El este și șeful neoficial al campaniei interne pe care Florin Cîțu o desfășoară pentru Congresul PNL din Septembrie 2021. Vîlceanu a fost dat ca sigur secretar general al PNL în cazul în care Cîțu câștigă alegerile.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *