Nicolae Ciucă, președintele PNL, a lăudat primarii partidului din Transilvania, aproape de începerea campaniei electorale pentru alegerile locale.

Nicolae Ciucă a spus că realizările primăriilor din Transilvania au fost posibile datorită curajului, viziunii și hărniciei, subliniind calitățile necesare unui candidat: seriozitate, trudă, spirit de sacrificiu personal și devotament față de oameni și comunitatea pe care o reprezintă.

Ciucă a recunoscut că PNL a întâmpinat dificultăți în guvernare, inclusiv perioade complicate pe care nu le anticipaseră, dar a subliniat angajamentul partidului de a comunica deschis și sincer cu cetățenii despre acțiunile guvernului și rezultatele obținute.

„Pe această guvernare, fie ca am avut guvernare 100% PNL sau în alianță, am fost la guvernare, am avut premier și am reușit să asigurăm stabilitate politică a țării, altfel nu am fi putut discuta de niciun fel de proiecte de dezvoltare”, a mai declarat Nicolae Ciucă, potrivit B1TV.

Despre județul Brăila, unde s-a aflat duminică în vizită, Ciucă a afirmat că acesta are un imens potențial agricol și industrial, iar progresele din Transilvania au fost realizate datorită viziunii și efortului susținut de a absorbi fondurile europene.

Brăila este unul dintre județele „cu cel mai mare potențial agricol, dar tot aici se construiau acele utilaje pentru industria românească. Oamenii trebuie să înțeleagă că realizările primarilor din Transilvania s-a făcut cu oamenii care au avut viziune, curaj și hărnicie să își absoarbă fondurile europene”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *