image 2020 09 27 24310470 41 clotilde armand
Clotilde Armand susține că ritmul de muncă pe care l-a impus în Primăria Sectorului 1 a devenit „un coșmar” pentru unii funcționari din instituție care pleacă sau acuză că sunt „stresați”.

Clotilde Armand: ​Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coșmar

„​Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coșmar pentru unii funcționari. Tot mai mulți dintre ei aleg să plece în alte structuri sau acuză că au devenit: stresați. E foarte bine dacă scăpăm în felul acesta de acei funcționari care erau obișnuiți să nu facă absolut nimic pe banii cetățenilor. Totuși, suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul Clotilde Armand a adăugat că două angajate de la Poliția locală, una care a fost reprezentanta PSD în BES, cealaltă care participa la toate acțiunile sale electorale, au plecat la cabinetul de parlamentar al fostului primar Dan Tudorache.

Amenințări pentru angajați: „Faceţi bine şi găsiţi documentele sau zburaţi instant din primărie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armad, a spus că unii funcţionari ai Primăriei au refuzat să ofere Direcţiei Naţionale Anticorupţie documente solicitate în legătură cu studii de fezabilitate achiziţionate de Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice Sector 1.

„Zilele trecute am aflat de la Direcţia Juridică că procurorii DNA au solicitat de la mai multe departamente documente privind studiile de fezabilitate achiziţionate de AUIPUSP, încă de anul trecut. Acum, înţeleg că la serviciul Achiziţii Publice că încă mai lucrează nişte oameni apropiaţi de fostul primar Vanghelie şi care se fac că nu găsesc documentele solicitate de procurori. Am o singură propunere pentru ei: faceţi bine şi găsiţi documentele sau zburaţi instant din primărie”, a spus Clotilde Armand.

Clotilde Armand: Am transferat către Romprest suma de 14 milioane lei pentru plata salariilor și a combustibilului

Clotilde Armand, edilul S1, a menţionat că, înainte de a deveni primar, a depus, împreună cu colegii din USR, o plângere la DNA pentru că AUIPUSP a atribuit direct, fără licitaţie, 71 de contracte unei firme pentru studii de fezabilitate şi expertize tehnice.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, anunță că a transferat miercuri către compania de salubrizare Romprest suma de 14 milioane de lei pentru plata salariilor şi a combustibilului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *