Clotilde Armand amenință că îi va da afară pe angajații din Primărie care refuză să colaboreze cu ofițerii DNA. Faceţi bine şi găsiţi documentele sau zburaţi instant din primărie”, a spus ea.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armad, a spus că unii funcţionari ai Primăriei au refuzat să ofere Direcţiei Naţionale Anticorupţie documente solicitate în legătură cu studii de fezabilitate achiziţionate de Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice Sector 1.

„Zilele trecute am aflat de la Direcţia Juridică că procurorii DNA au solicitat de la mai multe departamente documente privind studiile de fezabilitate achiziţionate de AUIPUSP, încă de anul trecut. Acum, înţeleg că la serviciul Achiziţii Publice că încă mai lucrează nişte oameni apropiaţi de fostul primar Vanghelie şi care se fac că nu găsesc documentele solicitate de procurori. Am o singură propunere pentru ei: faceţi bine şi găsiţi documentele sau zburaţi instant din primărie”, a spus Clotilde Armand.

Clotilde Armand: Am transferat către Romprest suma de 14 milioane lei pentru plata salariilor și a combustibilului

Clotilde Armand, edilul S1, a menţionat că, înainte de a deveni primar, a depus, împreună cu colegii din USR, o plângere la DNA pentru că AUIPUSP a atribuit direct, fără licitaţie, 71 de contracte unei firme pentru studii de fezabilitate şi expertize tehnice.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, anunță că a transferat miercuri către compania de salubrizare Romprest suma de 14 milioane de lei pentru plata salariilor şi a combustibilului.

„O parte din acționarii Companiei Romprest SA au decis anul trecut să ne șantajeze lăsând gunoiul pe străzile Sectorului 1. Săptămâna trecută au început din nou acest șantaj, amenințând că de mâine nu vor mai ridica gunoiul. Argumentele?”, a scris Clotilde Armand.

Clotilde Armand anunță de asemenea că îl va „acționa în instanță pe directorul general adjunct al Romprest, pentru toate calomniile, șantajul și linșajul mediatic orchestrat de acesta”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *