Image default
Actualitate

Clotilde Armand a înaintat o plângere la CNA împotriva Antena 3

Clotilde Armand a înaintat o plângere la CNA împotriva Antena 3. Candidata la Primăria Sectorului 1 susține că Antena 3 este aparatul de propagandă pro PSD.

“Antena 3 e aici? Ce s-a întâmplat a doua zi după ce am anunțat public că nu voi mai acorda nici un ban de la Primăria Sectorului 1 televiziunilor și publicațiilor care au păpat sute de mii € de la primarii PSD din București? A înnebunit toată fabrica de fake news în frunte cu televiziunea lui “domn’ profesor turnătorul”. Iar aparatul de propangandă PSD mi-a trimis la o conferință două amețite putiniste să-și facă numărul.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deși este în campanie electorală, Clotilde Armand nu acceptă să i se discrediteze activitatea sa. “Apoi, zeci de titluri sau știri în regim de ”breaking news” de la aparatul de propagandă pro PSD. Toate aceastea menite să discrediteze activitatea mea profesională sau politică. Veți zice că este campanie acum, că este normal, că ”așa se întâmplă când intri în politică”. Nu! Nu nu este normal. Este o mizerie. Dacă ne-am obișnuit cu răul nu înseamnă că acesta a devenit normalitate. Accepătând acest rău suntem pierduți ca nație.”, adaugă aceasta.

Clotilde Armand a înaintat o plângere la CNA împotriva postului TV Antena 3. “Acum, eu am depus o plângere la CNA. Este revoltător când unii falși jurnaliști folosesc numele ”presei” ca o armă politică de manipulare și șantaj. Libertatea de exprimare nu înseamnă atac la demnitatea umană, nu trebuie insotiță cu libertatea de manipulare.”, încheie candidata la Primăria Sectorului 1.

Related posts

Tudorache nu îi dă voie lui Clotilde Armand să aibă bannere electorale

Alina Angelescu

Clotilde Armand către angajații primăriei sectorului 1: voi verifica legalitatea concediilor medicale și cartelele pentru pontaj

Andreea Cristescu

Scandal de proporții cu sacii de voturi la Sectorul 1. Ciolacu țipă că e fraudă, Clotilde acuză fake-news, Jandarmeria nu a remarcat ilegalități, Dan Barna dezminte

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment