Marcel Ciolacu susține că Guvernul PNL a avut un singur scop, și anume alegerile locale. Liderul PSD este de părere că cei de la PNL nu au vrut să guverneze această țară, ci să se pregătească de alegeri.

“De când a venit la putere, Guvernul Orban nu a avut decât un singur scop: totul pentru alegeri! Nu au intenționat nici un moment să guverneze țara, iar rezultatele se văd: măsuri aberante în numele gestionării pandemiei, dispreț și dezinteres total față de adevăratele probleme cu care se confruntă românii, economie distrusă, agricultură lăsată în voia sorții, venituri din ce în ce mai mici pentru români.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Șeful PSD expune toate inițiativele partidului pe care îl conduce, care au fost blocate de PNL. “Proiectul de dezvoltare și regenerare urbană a Sectorului 5, inițiat de primarul nostru, Daniel Florea, blocat de Guvern, prin preluarea terenului de 100 de ha, spre stupefacția partenerilor internationali, BERD și Băncii Mondiale, finanțatorii proiectului! Tot în Sectorul 5, proiectul de dezvoltare și regenerare urbană a zonei Ferentari prin transformarea celor 7,4 KM de cale ferată dezafectată într-un bulevard cu patru benzi și cu tramvai, atacat la CCR chiar de președintele Iohannis! Pasajul Doamna Ghica, derulat de Primarul General, Gabriela Firea, atacat și întarziat sistematic de prefectul liberal și de șefii Inspectoratului de Stat în Construcții, la comanda directa a PNL București!”, adaugă acesta.

Marcel Ciolacu este de părere că pe 27 septembrie bucureștenii le vor da o lecție celor de la PNL. “Toate aceste manevre josnice arată disperarea PNL. Pe 27 septembrie, bucureștenii le vor da o lecție pe care o vor ține minte mult timp: cine seamănă vânt, culege furtună!”, încheie el.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul