Clotilde Armand agresată în trafic de un bărbat violent
Clotilde Armand agresată în trafic de un bărbat violent

Clotilde Armand agresată. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că a fost agresată în trafic de un bărbat violent, care a încercat să intre peste ea în mașină în timp ce aștepta la semafor. Edilul de sector acuză practici mafiote venite din partea „mafiei gunoaielor” și a sunat la 112 ca să raporteze incidentul.

Clotilde Armand a relatat pe Facebook incidentul de miercuri dimineață, spunând că a cerut sprijinul Poliției.

Clotilde Armand a relatat că un bărbat agresiv i-a lovit mașina de mai multe ori, și a încercat să îi deschidă portiera.

Edilul sectorului 1 se consideră victima unei încercări de intimidare și spune că nu va ceda amenințărilor pe care le califică drept mafiote.

„În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a spus Clotilde Armand.

Clotilde Armand agresată. Ea a ajuns apoi la Primăria Sectorului 1, unde a făcut noi declarații legate de scandalul gunoaielor și a anunțat că nu este de acord cu propunerea firmei de salubriatte după discuția de mediere care a avut loc la Prefectura București, relatează Digi24.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că a avut marţi o întâlnire cu reprezentanţi ai Romprest şi ai Primăriei Sectorului 1 în care a propus o soluţie pentru continuitatea salubrizării în această zonă administrativă. Acesta a precizat că nu a fost luată încă o decizie cu privire la solicitarea de a fi declarată starea de alertă în Sectorul 1, deoarece încă nu a primit toate datele necesare.

Potrivit prefectului Capitalei, ambele părţi declară că sunt de acord să facă eforturi pentru a menţine serviciile funcţionale.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *